IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дара на 23 – милионер в зелено

10 септември 2021 17 40

Певицата се снима с актуална визия

IStockphoto

„Милионер в зелено“. Това написа в социалните мрежи певицата Дара, която на 9 септември имаше рожден ден. С въпросната шега тя показа, че вече е на 23 и има нова стилна визия.

Изпълнителката, която ще бъде част от журито в „Гласът на България“, е избрала обемно яке в зелен цвят за своя празник. То е тип пуфер, с колан – една от тенденциите за есен 2021.

Рожденичката държи черна миничантичка в ръцете си и се усмихва на камерата, показвайки и новия си френски маникюр с камъни – във форма балерина.

„Честит рожден ден, Даре! Бъди здрава, обичана и много щастлива! Покорявай върховете с лекота и бъди каквато си – прекрасна“, „Много те обичам, Дара, ти си ми най-любимата певица, зайче байче“, „Милионер в зелено. И всички екстри. Нямам думи. Красавица неземна“, поздравяват я последователите ѝ под снимките.

„Благодаря на всички за пожеланията. Обичам ви“, написа по-късно изпълнителката, споделяйки видео със същия аутфит, в което танцува.

Ден преди да навърши 23, Дарина Йотова сподели кадър от своя фотосесия, коментирайки, че е изпаднала в сатурнова дупка. Всъщност това въобще не е така, защото това лято тя пусна парчето „Thunder“, което се превърна в истински хит и оглави музикалните класации.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари