IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зебра на морето: Плажният стил на Дара

11 август 2021 14 30

Певицата с бански по актуална тенденция за лято 2021

IStockphoto

Дойде време за море и за Дара. След като пусна песента „Thunder“ и видеото към нея, която бързо се превърна в летен хит, певицата се отправи към родното Черноморие, за да се отдаде на почивка. А там пристигна на плажа като истинска буря, събирайки погледите със своята визия. 

Изпълнителката сподели няколко снимки, на които е с бански по актуална тенденция за сезона. След като по-рано заложи на панталон с широки крачоли и чанта със зебров принт, сега я виждаме с подобен на плажа. И може да кажем, че много й отива!

Звездата позира на фона на дюните, показвайки, че един цял бански може да бъде доста атрактивен, стига да не е едноцветен. Е, все пак по-рано я видяхме с такъв, когато изпълнителката си направи фотосесия във водата. 

В началото на август Дара, която ще бъде жури в музикалния формат „Гласът на България“, загатна, че вече не е сама, качвайки снимки с мъж в своята история. На тях двамата позират на скалите край морето. На тях си личи, че двамата не са просто приятели.

Според близки до звездата, мачото, който държи ръката й на кадрите, се казва Мартин Димитров и е на 25 години. Той е специалист по маркетинг и има перфектно тяло, което често показва в своя профил в Instagram, където Дарина Йотова му оставя сърчица. Но дали е обвързана с него, тя все още не е коментирала публично. 

Освен с бански и секси извивки, Дара провокира последователите си и с други модни находки. Пиейки свеж летен коктейл, тя носи комплект тип „пижама“. Той е от сатен, с широки краочоли и връзки, комбиниран с шарен топ по тялото. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари