IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Конър Макгрегър нападна Machine Gun Kelly

13 септември 2021 12 55

Боецът се опита да удари рапъра с бастуна си

Снимка: БГНЕС

Конър Макгрегър присъства на музикалните награди на MTV и не остана незабелязан.

Въпреки че няма никакъв досег с музиката, боксьорът и ММА боец все пак попадна в полезрението на камерите и сътвори поредното си шоу. Познат с клоунските си изпълнения преди всеки мач, Макгрегър и този път не изневери на себе си, а неговата следваща „жертва“ се оказа нищо неподозиращият Machine Gun Kelly.

Двамата мъже се срещнаха зад кулисите на наградите, където градусите на напрежение рязко се вдигнаха. Във видеа и снимки, публикувани в интернет, се вижда как Конър се засилва да удари Machine Gun Kelly, но охраната на рапъра успява да предотврати атаката. По едно време даже Меган Фокс застава между двамата в опит да защити приятеля си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pulp MMA™️ (@pulpmma)

Според списание People, причината за схватката е била отказана молба за снимка. Конър е искал да се снима с Machine Gun Kelly, но екипът на изпълнителя не е позволил. Това е било достатъчно за боеца да се изнерви и да започне своето представление. Очевидци казват, че Макгрегър дори се е опитал да удари рапъра с бастуна си, но не е успял. Други видеа показват как боксьорът крещи към Machine Gun Kelly и Меган Фокс докато двамата се разхождат по червения килим.

Все пак до по-сериозен инцидент така и не се стигнало, благодарение на бързата намеса на охраната и на двамата мъже. Във видеа и снимки, споделени в Туитър, се вижда как Конър е удържан от своя екип, както и от няколко други присъстващи на наградите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by QAZRUS???? (@qazrus_news)

В интернет веднага се появиха различни версии за свадата, като някои фенове дори си поиграха с фотошопа. Според снимките, публикувани в социалните мрежи, Конър и Machine Gun Kelly се скарали заради факта, че Меган Фокс е писала на боксьора, но той не е отговорил. Макгрегър дори „показва“ чата в Instagram, в който се вижда съобщението на актрисата, гласящо „Здравей, скъпи“. Това обаче не е вярно, а е плод на умел фотошоп. Засега все още не е ясна причината за свадата между двамата мъже.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MACLIFESQUAD (@maclifesquad)

Инцидентът явно беше бързо забравен от Конър Макгрегър, защото малко по-късно той беше забелязан да целува приятелката си Дий Девлин в залата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари