IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бивши и приятели: Ще се съберат ли принц Андрю и Сара Фъргюсън?

15 септември 2021 11 00

Според някои източници, двамата са доста близки по време на пандемията

БГНЕС

Ще се съберат ли отново принц Андрю и Сара Фъргюсън? Това питат медиите на Острова, след като бившата жена на сина на Елизабет Втора, го подкрепи по повод обвиненията в изнасилване. В момент, в който всички са срещу него заради иска на американката Вирджиния Джюфре, двамата са по-близки от всякога.

Според източници на списание Vanity Fair, ако успее да си стъпи на краката след поредния скандал с неговото име, бащата на принцесите Беатрис и Юджийн, може да се ожени повторно за тяхната майка. По време на пандемията те са прекарвали повече време заедно и той има намерение да си върне бившата.

Доказателство за това, че Сара е зад принца след иска за сексуално насилие, е това, че тя замина заедно с него до замъка Балморал, където неговата майка прекарва своя летен отпуск. По всяка вероятност Фъргюсън, която се разбира добре с кралицата, е разговаряла с нея за случая, за да я успокои.

принц Андрю

БГНЕС

„Те все още се обичат, грижат се един за друг и живеят заедно по време на пандемията“, коментира източникът за отношенията между екссъпрузите. И допълва, че ако всичко върви добре със съдебния процес, който още не е стартирал, нищо чудно да подновят брачните си клетви.

Междувременно, според Insider, Сара Фъргюсън вярва на бившия си мъж и просто го подкрепя в трудния момент, но едва ли ще се върне при него.

Макар да са разведени от 1996-а, като четири години по-рано се разделят, принцът и жената на децата му живеят на едно и също място – Уиндзор Грейт Парк, макар и в отделни помещения.

принц Андрю,

БГНЕС

На 11 септември от полицията в Лондон съобщиха, че са получили документите по делото на ищцата. Сега херцогът на Йорк има 21 дни, в които да се запознае с тях и да отговори. След това обвинението в САЩ ще вземе решение дали да уважи иска на Вирджиния Джюфре, която е поискала финансово обезщетение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари