IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На кого първи от кралското семейство ще бъде показана Лилибет?

16 септември 2021 18 00

Това няма да е кралицата, казват приближени до Меган Маркъл и принц Хари

Снимка: БГНЕС

Стана известно на кого от членовете на кралското семейство Меган Маркъл и принц Хари ще покажат първи малката си дъщеря. И това не е Елизабет Втора
Очаква се херцогът и херцогинята на Съсекс да пристигнат във Великобритания с бебето Lilibet през следващите няколко седмици.

Принц Хари и Меган Маркъл са напът да се срещнат с кралица Елизабет II. През следващите седмици Херцозите на Съсекс възнамеряват да отлетят за Великобритания с най-малката си дъщеря, 3-месечната Лилибет. Оказва се, че не кралица Елизабет Втора ще е първият член на кралското семейство, който ще види бебето.

Според експерти първият човек, който ще види дъщерята на Хари, ще бъде неговата братовчедка, принцеса Юджийн. Херцогът и херцогинята на Съсекс вероятно ще останат в бившия си дом в Уиндзор при пристигането си в Англия, където сега живеят Юджийн и семейството ѝ. Така не Елизабет Втора, а нейната внучка ще стане първата кралска особа, която ще види Лилибет.

Хари и Меган се преместват в Калифорния, оставяйки имението си във Фрогмор на принцеса Юджйин. Братовчедката на принца е един от малкото членове на кралското семейство, с които той има топли отношения. Юджийн дори се съгласи да помогне на Хари да напише мемоарите си.

Хари отседна във Фрогмор, когато през април пътува до Великобритания за погребението на принц Филип, а също и през юли за откриването на статуята на принцеса Даяна. Когато херцозите на Съсекс пристигнат да се срещнат с кралицата, най-вероятно те също ще се заселят в своята вила в Уиндзор. Казват, че къщата има пет спални за гости, така че ще има достатъчно място за семейството на Хари и Меган.

По-рано този месец беше съобщено, че херцогът и херцогинята на Съсекс са поискали да се срещнат с Нейно Величество през следващите седмици, за да представят дъщеря си, която е родена през юни. Както писа британският The Sun, „много хора са шокирани от нахалството им“.

„Може да са искрено нетърпеливи да видят кралицата, но това е много дръзко, като се има предвид какво са я накарали да преживее тази година“, каза източник от кралското обкръжение пред The Sun.

Съобщава се също, че „служителите на Нейно Величество все още не са отговорили“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари