IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вин Дизел си спомня за Пол Уокър на 48-ия му рожден ден

16 септември 2021 08 40

Двамата актьори бяха близки приятели

Снимка: Getty Images

Вин Дизел изпраща любовта си към небето, за да достигне до покойния му приятел Пол Уокър.

Няколко дни, след като Уокър трябваше да навърши 48 години, колегата му публикува мило съобщение в социалните мрежи. Той използва снимка от един от филмите „Бързи и яростни“, в който и двамата са взели участие. Дизел написа бележка до Уокър, за да му разкаже колко много му липсва и колко празен е животът му без него.

„Имам толкова много да ти разказвам... най-вероятно няма да повярваш как прекарах рождения ти ден... но заради мерките, знам, че си бил с мен духом. Липсваш ми. Винаги“, написа Вин в Instagram.

Пол Уокър загина на 30 ноември 2013 година в автомобилна катастрофа. По това време той беше на 40 години. По време на инцидента Уокър беше по средата на снимките на „Бързи и яростни 7“, като се наложи братята му Кейлъб и Коди да го заместват. Лицето на актьора беше дигитално прикрепено към телата им и по този начин той продължи да съществува във филмовата поредица.

Дъщерята на Пол – Медоу – също си спомни за него навръх рождения му ден. Тя беше на 15 години, когато актьорът загина. „Честит рожден ден, тате. Обичам те“, написа момичето под снимка, на която позира заедно с Уокър. Медоу често почита паметта на татко си, като наскоро присъства на премиерата на деветия филм „Бързи и яростни“. Вин Дизъл пък дори коментира възможността момичето да се появи в продълженията от поредицата.

„Не бих изключил нито една възможност. Нека ви кажа, без да издавам нищо за десетия филм, че всичко е възможно“, загатна той. Допълва, че се опитва по всякакъв начин да защитава Медоу, на която е кръстник, която е останала доста близка със семейството му през годините. „Тя е първият човек, който ми честити Деня на бащата“, разкрива актьорът.

Дизел допълва, че е изключително щастлив, когато Медоу се социализира с неговите деца. „Има моменти, в които я виждам как си играе с 6-годишната ми дъщеря и това ме кара да бъда изключително емоционален, защото се чудя колко ли щастлив е Пол, гледайки ни отгоре“, казва той.

Вин има 13-годишна дъщеря Хания Райли и 11-годишен син Винсет, които споделя с партньорката си Палома. Двамата се радват и на 6-годишната Паулин, която беше кръстена в чест на Пол Уокър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари