IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Меган Маркъл с обвинение към дъщеря си

20 септември 2021 09 00

Все пак Томас Маркъл не иска да я съди, за да не превръща внуците си в пионки

Снимка: БГНЕС

Бащата на Меган Маркъл обвинява дъщеря си, че децата ѝ са „лишени“ от възможността да общуват с баба си и дядо си. Томас Маркъл се появи в сутрешното шоу на Австралийска телевизия и се оплака, че дъщеря му се отнася несправедливо с него.

77-годишният баща на херцогинята на Съсекс обвинява Меган и Хари, че са лишили децата си от комуникация с роднините си, включително със самия него, както и с техния дядо принц Чарлз и прабаба им кралицата. Той изрази недоволството си от факта, че дъщеря му, която беше много далеч от него, не му позволи да се види с внуците си.

Томас Маркъл заяви, че единственият член на семейството, който има редовен достъп до деца, е майката на Меган, бившата му съпруга Дория Рагланд. Но той се зарече да не отива да си търси правата по законов начин, за да види децата, като обясни, че не иска да бъдат „използвани като пионки“.

„Те (Арчи и Лилибет) са лишени от възможността да общуват с баба си и дядо си, както и с всички други роднини. Това е ужасно несправедливо спрямо тях“, каза Томас Маркъл в сутрешното предаване на австралийската „Seven“.

На въпроса на домакините какво става с делото, което бе решил да води, за да види децата, Томас Маркъл отговори: „Няколко адвокати ми предложиха помощта си, за да видя внуците си и то безплатно, тъй като законът е на моя страна“.

„Това ще бъде като игра, в която децата са пионки, така че няма да съдя никого, за да ги видя. Това са деца, не мога да ги използвам. Така че не, ще изчакам“, добави бащата на херцогинята на Съсекс.

Томас Маркъл каза, че ще изчака търпеливо, докато Меган и Хари са готови сами да доведат децата. Той също така призова съпрузите да се върнат в Англия, като се обосновава с това, че ще бъде по-добре както за техните деца, така и за тях самите.

„Бих искал да ги видя да сключат мир с кралицата и с бащата на Хари и тогава можем да сключим мир“, добави Маркъл старши.

И ако сега господин Маркъл толкова мечтае да види внуците си, сключвайки мир с дъщеря си и нейния съпруг, по-рано в интервютата си той публично осъди избора на Меган. Нарече дъщеря си „властна“, а принц Хари „проваленсъпруг“. Бащата е сигурен, че в брака с кралския наследник дъщеря му се е променила към по-лошо. На свой ред Меган обвини баща си в предателство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари