IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преслава пие чай с Елизабет Втора

20 септември 2021 14 40

Певицата се разходи из Лондон

БГНЕС

„После да не кажете, че не съм пила чай с кралицата?“. Това написа Преслава във Facebook, споделяйки провокативна снимка. На нея тя прави компания на Елизабет Втора, с която позират към камерата. Все пак, бързаме да уточним, че това може да стане само във восъчния музей на Мадам Тюсо в Лондон.

Изпълнителката, която най-вероятно е по работа във Великобритания, успя да посети едни от най-големите забележителности на Острова.

Впечатлена от фигурите на световноизвестни личности, фолкпевицата сподели два клипа, в които показва на феновете си мястото, на което са разположени – едно от най-известните места в Лондон.

Освен че се е щракнала с копието на английската кралица, Преслава е видяла и Бъкингамския дворец – основната резиденция на британския монарх.

Пристигайки в Обединеното кралство, звездата качи и кадър с прочутите червени автобуси на два етажа, които се движат из улиците.

Преди да тръгне отново на път, Преслава отбеляза третия рожден ден на дъщеря си Паола, като покани много колеги и близки приятели на специално парти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари