IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни ваканции: Хейли и Джъстин на почивка с Кендъл и Девин

23 септември 2021 09 00

Двете моделки са близки приятелки от дълго време

Снимка: Getty Images

Звездна двойна среща!

След пътуването си до Мексико през юни Кендъл Дженър и Хейли Бийбър отново са заедно на почивка, но този път към тях се присъединяват мъжките им половинки – Девин Букър и Джъстин Бийбър. Четиримата заминаха за Ямайка след Met Gala, където Джъстин направи романтично изпълнение на съпругата си, и Седмицата на модата в Ню Йорк, където Кендъл беше едно от основните действащи лица.

Влюбените звезди са избрали тропически курорт за последната си топла почивка преди началото на есента. Според източник, ваканцията е била на дестинация, на която всички са били преди. Четворката е заминала направо от Ню Йорк за тридневно пътуване и към 19 септември всички са се върнали у дома в Лос Анджелис.

„Те бяха в частни вили близо едни до други. Много се забавляваха и често плуваха в океана. Прекарваха много време във водата и въпреки че валеше, се възползваха максимално от пътуването си“, казва източник пред E!News. Той допълва, че четиримата са били доста често заедно и мъжката част се е опознала доста добре.

Хейли сподели няколко снимки от ваканцията, показвайки как с Джъстин се наслаждават на водопад, танцуват под дъжда и пътуват по река. Въпреки че Кендъл не беше включена в нито една от тези снимки, нейните близки – Ким Кардашян и Клои Кардашян – харесаха публикацията, като Ким дори остави коментар с три емотиконки на огън.

Това не е първото романтично пътуване за Девин и Кендъл. Двойката прекара малко време край езерото Тахо и в Хептънс преди да заминат за Амалфийското крайбрежие през август. Баскетболистът вече е спечелил любовта не само на Дженър, но и на цялото ѝ семейство. „Той и Сторми имат невероятна връзка. Тя много го харесва и понякога ревнувам от нея“, пошегува се Кендъл преди няколко дни, говорейки за отношенията между Кевин и дъщерята на Кайли Дженър – Сторми Уебстър.

Кендъл Дженър беше на Met Gala, но Кевин не я придружи. Все пак той беше един от първите, които ѝ харесаха снимките от събитието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари