IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Студената война между принц Хари и принц Уилям продължава

26 септември 2021 16 30

Но херцозите се фокусират и върху свои проекти

Снимка: БГНЕС

Кралските наследници принц Уилям и принц Хари се събират отново в спомените си за дядо си, принц Филип, но студената война между братята продължава. Но сега, според експерти, херцогът на Кеймбридж и съпругата му нямат време да мислят за Меган Маркъл и принц Хари. Те се фокусират върху други неща.

Кралският експерт Ник Булен е уверен, че принц Уилям и Кейт Мидълтън сега са по -загрижени за семейството си - децата и кралица Елизабет II.

„Мисля, че принц Уилям и Кейт сега са по-фокусирани върху работата си, децата си и подкрепата на кралицата. Не знам със сигурност, но не мисля, че отделят много време за размисъл върху ситуацията с Хари и Меган “, каза Булен пред US Weekly.

Експертът смята, че независимо от факта, че разривът между Уилям и Хари е много дълбок и ще отнеме много време, за да бъде закърпен, и двамата братя сега нямат време да мислят за това.

„Хари също очевидно не отделя много време за размисъл за влиянието си върху семейството във Великобритания. Както казва принцът, той върви по своя път “, казва Ник Булен.

Експертът отбеляза, че Хари и Уилям винаги ще останат братя и ще общуват, но все още не са готови за това.

Друг кралски експерт, Стюарт Пиърс, който работи с принцеса Даяна през 1995-1997 г. и й помага да овладее изкуството на публичното говорене, опровергава слуховете за раздора на братята. Той твърди, че членовете на кралското семейство все още са „много близки“. Според него Уилям и Кейт дори подкрепят преместването на Хари и Меган в Калифорния.

„Просто механизмът на отчуждаване, така да се каже, който Хари и Меган използваха, трябваше да бъде суров поради това, на което бяха свидетели“, цитира Стюарт Daily Daily.

Между другото, много фенове на кралското семейство са сигурни, че връзката между Уилям и Хари е била страхотна, докато между тях не побягна черна котка. И всички дори знаят нейното име.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари