IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид отпразнува първия рожден ден на дъщеря си със семейството 

23 септември 2021 17 50

Близките ѝ публикуваха снимки

Снимка: БГНЕС

Американският топмодел Джиджи Хадид и британският певец Зейн Малик отпразнуваха първия рожден ден на дъщеря си Кай със семейството си.
Роднините на звездата на бебето се втурнаха да я поздравяват на страниците си в Instagram: Поздравителен адрес имаше от нейната леля, баба и дядо, които написаха трогателни думи на рожденичката.

Мохамед Хадид сподели с абонатите си снимки от празника, като написа, че това е първият рожден ден на внучката му.
„Бебето Кай чества първия си рожден ден. Тя се моли за по-добро бъдеще за всички нас. Толкова се притесних, че едва сдържах сълзите си“, написа щастливият дядо в своя блог.

Известната леля на малката дама, Бела Хадид, публикува поредица от снимки от семейния архив и написа трогателни думи на племенницата си: „Честит рожден ден, най-големият подарък за цялото ни семейство! Не знаех, че сърцето ми може да съдържа толкова много любов. Караш ме да се усмихвам, когато съм тъжна, и да плача от щастие само защото си такава! Нямам търпение да те видя как растеш като най-съвършения човек от всички. Джиджи и Зейн, благодаря ви за най-добрия ми приятел за цял живот.“

Звездната баба на рожденичката Йоланда Хадид също не остана настрана. Тя публикува няколко снимки с внучката си в профила си в Instagram и разказа колко много означава тя за всички.


„Честит първи рожден ден, наш ангел. Никакви думи не могат да изразят колко любов и радост си внесла в живота ни само за една година. Трябваше да израсна със съвсем различно сърце, за да приспособя всичко това. Ти си такова вълшебно малко създание, което ни носи усмивка и радост всеки ден. Благодаря на твоята невероятна майка Джиджи и татко Зейн за този най-велик подарък!“ – написа Йоланда.

Звездните родители на Кай, 26-годишната Джиджи Хадид и 28-годишният Зейн Малик, все още не са започнали да публикуват поздравленията на дъщеря си в социалните мрежи. Известно е, че моделът предпазва бебето от прекомерна публичност и скрива лицето ѝ на снимки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари