IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малка къща в прерията: Джиджи Хадид и дъщеря ѝ Кай в семейната ферма

7 септември 2021 10 40

Двете момичета и Зейн Малик се наслаждават на спокойствието извън града

Снимка: Getty Images

Напълно е възможно дъщерята на Джиджи Хадид да се превърне в следващия успешен земевладелец.

Наскоро супермоделът сподели снимки, с които показа как преминава ежедневието ѝ в семейната ферма в Пенсилвания заедно с приятеля ѝ Зейн Малик и 11-месечното им момиченце Кай. Съвсем скоро детето ще стане на една годинка и нямаме търпение да видим дали поводът няма да накара Хадид най-накрая да покаже лицето на дъщеря си.

Дотогава обаче ще трябва да почакаме и да се насладим на снимките, които бяха показани преди дни. Поредицата започва с Хадид, която плува сякаш гола в домашния басейн, наслаждавайки се на августовските жеги. След това идва време, в което Джиджи да се похвали с няколко неща от градината си, включително цветя, чушки и други зеленчуци, които са набрани от Зейн Малик. Разбира се, трябваше да видим, че моделката поддържа форма, като това беше доказано с нейна снимка в спортен комплект.

За хората, които са стигнали почти до края на поредицата, Хадид имаше изненада, включвайки две черно-бели снимки на Кай. На първата виждаме как щастливата майка е прегърнала дъщеря си и заедно се разхождат из фермата. Джиджи е облечена в бяла блуза и дънки, обута е с каубойски ботуши, а косата ѝ е оформена във висок кок. Момиченцето ѝ пък носи черна тениска и дънков гащеризон, като е без обувки. Мама и дъщеря се насочват към площадката за езда, най-вероятно да изпробват някои от домашните коне.

На следващата снимка пък можем да видим как Кай си играе с дървени блокчета, с които е изписано „11 месеца“. Разбира се лицето на момиченцето все още не е показано, но феновете бяха доволни и на това съдържание. „Малко от август“, написа Хадид, а пък Дуа Липа коментира със „сладко, сладко, сладко“.

Джиджи и Зейн Малик избраха да отгледат дъщеря си далеч от големия град, установявайки се в семейната ферма в Пенсилвания. В интервю за Vogue през март тя разказва за ползите от това да бъде извън Ню Йорк по време на майчинството си. „Винаги съм искала да живея тук. Обичам града, но тук се чувствам най-щастлива“, признава тя. Допълва, че Кай най-вероятно ще бъде отгледана във фермата, защото нещата там ще я накарат да се почувства по-свързана със земята. „Мисля, че е много важно да дадеш възможност на детето ти да изследва различни интересни теми“, казва още Хадид.

Преди няколко седмици тя се обърна публично към папараците, молейки ги да уважават личното пространство на дъщеря ѝ. Моделката поиска от тях и от фенски профили да закриват лицето на Кай, когато публикуват нейни снимки. По нейни думи, момиченцето все по-често иска да разглежда околностите и това затруднява пазенето на личното ѝ пространство от камерите.

„Тя не разбира защо трябва да бъде покрита, когато е в града, или от какво точно искам да я предпазя. И аз искам тя да види най-красивия град в света, както и красивите, различни хора, които се разхождат из Ню Йорк... това искам да го направи, без да бъде преследвана и стресирана от медиите“, помоли още Джиджи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари