IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид с молба към папараците относно бъдещето на дъщеря ѝ

8 юли 2021 15 00

Моделката написа дълго писмо в социалните мрежи

Снимка: Getty

Джиджи Хадид използва огромната си социална платформа, за да се обърне към едни от постоянните гости в нейния живот – папараците.

В публикация, която беше озаглавена „Писмо от мама“, качена на 5 юли, моделката помоли фотографите, пресата и фенските ѝ акаунти да уважат личното пространство на дъщеря ѝ Кай, която тя споделя с приятеля си Зейн Малик. Момиченцето се роди преди 9 месеца и по думите на Хадид вече иска да изследва света и да гледа какво се случва в него. Това обаче понякога може да се приема като покана за папараците, които да направят своите снимки и да ги публикуват в медиите и социалните мрежи.

„На последното ни посещение в Ню Йорк тя искаше сенникът на количката да бъде махнат, защото така е свикнала у дома. Тя не разбира защо трябва да бъде покрита или от какво се опитвам да я защитя“, пише Джиджи в Instagram. Допълва, че самата тя иска Кай да види невероятните пейзажи на Голямата ябълка и хората, които се разхождат по улиците, но не иска постоянно да се притеснява дали някой не я е снимал и кога ще види лицето на бебето си по телевизията.

Звездата заяви, че дъщеря ѝ не трябва да страда от факта, че родителите ѝ са публични фигури и винаги са преследвани от фенове и папараци. Хадид все пак сподели, че е наясно със законите в някои щати, които забраняват фотографирането на деца без съгласието на родителите и фактът, че някои папараци скриват лицето на малките звездни наследници. „Вярвам, че всичко зависи от почтеността на фотографа, медията и феновете, когато става дума за публикуване на снимките“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Молбата на Джиджи е отправена към всички, които я обичат, ценят и уважават независимо от това дали са фенове, папараци или журналисти. Тя помоли Кай да бъде оставена сама да реши дали ще иска да участва в обществения живот, когато достигне определената възраст. Дотогава обаче Хадид иска дъщеря ѝ да има нормално детство, без да се притеснява от постоянните набези на папараците.

„Ще означава много за мен, ако скриете лицето на дъщеря ми, когато е хваната в снимката по време на разходките ни из Ню Йорк. Знам, че това е допълнителен труд, но като майка искам просто най-доброто за своето дете, както всички останали родители, и се надявам това да продължи дискусията относно защитаването на малолетните от медиите, когато става въпрос за известно семейство“, пише още Хадид. Тя благодари на всички, които вече се отнасят с уважение към личния живот на хората и защитават децата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Моделката допълни, че за всяко дете би било ужасно в лицето му постоянно да има апарати със светкавица, с които тя самата все още не е свикнала. „Благодаря, че отделихте от времето си да прочетете това и се надявам да разберете мотивите ми“, завърши Джиджи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари