IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни находки за лятото – Джиджи Хадид и плетените ѝ блузки

11 юни 2021 08 30

Моделът ни показва какво да носим на разходка

БГНЕС

Много от нас притежават няколко ръчно изплетени дрехи, подарени от баби или лели, които умело боравят с куката и кълбото. Те се пазят в гардероба, но рядко се обличат, защото ги слагаме в графата „демоде“. Но това лято преспокойно може да ги извадите, защото всички онези потници, блузки с къс ръкав, тънки жилетки или топове на дупки, ще са сред актуалните за сезона.

Джиджи Хадид е едно от лицата на модата, което обожава да носи плетива. През април, когато навърши 26, тя се снима с фина блузка в светлосин цвят, отличаваща се с дупка на гърба. Само преди няколко дни пък бе забелязана на пазар в Ню Йорк с жълт топ на една кука на Mango.

Мрежест, с лилави цветенца и по-дълъг ръкав, моделът, избран от красавицата сякаш току-що е завършен от нейната баба. И макар да е леко ретро, той пасва идеално на панталона ѝ в цвят горчица.

Джиджи Хадид,

Източник: Getty

Плетивата доминират в уличния стил, показван в Instagram и TikTok, продиктуван от вълната „Направи си сам“, отбелязват експертите от Refinery29 и препоръчват да си купите поне една блузка като тази на Хадид, която да облечете за по-хладните вечери на морето или предстоящото излизане с приятели на заведение в града.

Ако не харесвате жълтото, със сигурност ще намерите някое друго плетиво на една кука в любимия си цвят, което ще си купите с удоволствие.

Ето и още идеи за вашия летен гардероб:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари