IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дънков ансамбъл на Prada – любимият на Емили Ратайковски

9 юни 2021 10 30

Моделката се разходи доста разголено по улиците на Ню Йорк

Снимка: Getty

След като температурите в САЩ леко се повишиха, а мерките около коронавируса бяха отпуснати, много от жителите от големите градове решиха да наваксат с витамин D и социалните контакти. Улиците на Ню Йорк през последните дни бяха изпълнени с живот, който напомни за моментите преди изолацията, продължила повече от година.

Сред обикновените минувачи се беше внедрила и Емили Ратайковски, която обаче не остана скрита за дълго време. Все пак лицето ѝ често се появява по билбордовете и екраните на Таймс Скуеър, а пък и тоалетът ѝ беше доста впечатляващ. За перфектния летен ансамбъл Ратайковски реши да комбинира класически дънки с не толкова класически сутиен.

В сряда, 2 юни, малко преди баскетболния мач между Ню Йорк Никс и Атланта Хоукс, Емили беше забелязана по улиците на Голямата ябълка, носейки дънков сутиен и дънки с широки крачоли. И двете неща бяха на Prada, като първото струва 540 долара, а панталоните се продават за малко над 1000 долара. Моделката комбинира тоалета с бели маратонки и малка жълта чантичка. Другите аксесоари включваха златни кръгли обеци, многослойно колие и червена шапка.

Преди папараците да успеят да заснемат Ратайковски по улиците на Ню Йорк, тя показа визията пред последователите си в Instagram. На първата снимка се вижда по-близък план на дънковия сутиен, а кадърът е направен на трибуните в Медисън Скуеър Гардън. Ден по-късно Емили публикува още една снимка, като този път закри лицето си със стикер на баскетболна топка.

През декември 2020-а Ратайковски, която посрещна първото си дете през март тази година, проговори за стила си по време на бременността. Тя заяви, че винаги е обичала по-тесни дрехи и това няма да се промени с промяната в тялото ѝ. „Все още нося бикини и това няма да спре. Не трябва да се занемарявам само защото съм бременна“, категорична беше тя пред InStyle.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари