IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021: Емили Ратайковски и синът ѝ с еднакви модели

9 юни 2021 12 30

Моделката стана майка за първи път през месец март

Снимка: Getty

Емили Ратайковски, която навърши 30 години на 7 юни, започна празненствата малко по-рано, отлитайки на почивка заедно с цялото си семейство.

Моделката толкова много обича морето, че стартира собствена линия за бански костюми с името Inamorata. Ратайковски постоянно промотира продуктите си, като през последните три месеца има и още един малък помощник. През март тази година на бял свят се появи синът ѝ Силвестър, който е резултат от брака ѝ със Себастиан Беър-Маклауд. Като една истинска инфлуенсърка, Ратайковски много добре знае, че снимките с бебета привличат повече хора и затова тя реши да включи сина си в последната си рекламна кампания.

Разбира се, промотирането на банските е леко прикрито, като Емили се опитва да насочи вниманието на хората към себе си и ваканцията на цялото семейство. В Instagram тя публикува снимка със Силвестър, на която и двамата носят еднакви бански, изрисувани в сини и оранжеви цветове. Емили заложи на модел от две части, а малкият ѝ син беше облечен само в шорти.

„Рождена вечер с най-прекрасния партньор за почивка“, написа тя под снимките в социалните мрежи. На един от кадрите за малко се вижда и мъж зад Ратайковски, като най-вероятно това е съпругът ѝ Себастиан, който по-рядко присъства в светлината на прожекторите. Това, което обаче не убягна на феновете, е банският, който режисьорът носи. Той също е с модел от Imrata и се присъединява към цветовата гама на съпругата и сина си.

И докато някои от нас се вдъхновяваха за следващото си лятно пазаруване, други намериха повод да критикуват Емили за начина, по който държи Силвестър. Само няколко часа, след като публикува снимката, моделката деактивира коментарите под нея. Причина за това действие може би са няколкото негативни мнения, които се появиха.

Все пак феновете намериха начин да продължат критичната верига, премествайки се в друга социална мрежа – Туитър. Много от тях заявиха, че Ратайковски не придържа добре главата на сина си и това може сериозно да му навреди. „Не искам да се превръщам в полицай, но начинът, по който Емили Ратайковски държи бебето си на една от снимките ме кара да треперя“, „Емили Ратайковски току-що публикува няколко снимки, на които държи бебето си, но не поддържа главата му. Това ме тревожи“, са само част от коментарите.

На част от снимките наистина се вижда как главата на Силвестър е леко клюмнала, но това може да е резултат от наместване, което Емили прави по време на снимането. Все пак моделката знае как да се грижи за сина си и как да го държи правилно. След като ражда през месец март тя често публикува снимки в социалните мрежи, на които се вижда, че поддържа не само главата, но и цялото тяло на Силвестър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари