IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокли лято 2021 – Манди Мур със сатенено изкушение

12 юни 2021 13 30

Моделът ѝ е с дупки

БГНЕС

Лятото е все по-близо до нас. Докато ние тепърва носим пролетните дрехи, някои вече са на по-гореща вълна. Да вземем например Манди Мур, която ни дава идея за нова модна находка, показвайки ни роклята, с която се облече по случай финала на сериала „Това сме ние“.

Актрисата, която наскоро роди, а след това смени и цвета на косата си с рус, определено се завръща с пълна сила в кино средите. Заложила на сатенена рокля с точки, тя показва колко бързо е успяла да влезе във форма след появата на бебето. При това, моделът ѝ е по една от харесваните тенденции от миналото лято, която продължава и това.

Рокля с дупки – защо не?!

В своя профил в Instagram звездата от драмата, която разплака цял свят, показва своя аутфит за специалната вечер, на която празнува с колегите си. А зад него стоят стилистът ѝ Кевин Ериксън и модният дизайнер Брандън Максуел. Вторият коментира нейна снимка в социалната мрежа, уточнявайки, че роклята с дупки на кръста е от колекцията му Pre-Spring 2022. С това той дава заявка, че тя ще се носи и догодина.

Бялата сатенена рокля с черни точки и дупки на кръста, преливащи в гол гръб с връзка, е съчетана с миничантичка тип „кесия“ на марката Tyler Ellis. При това е със средна дължина – друга тенденция за горещите летн дни.

Разкроените рокли – с дупки на различни места, но и без, са все по-актуални. Те са предимно от ефирни материи. Ако се притеснявате от някои несъвършенства по вашата фигура, може да ги замените с плетени или такива от памучни материи, които биха ви стояли по-добре.

Иначе Манди Мур не за първи път носи рокля с дупки. Преди известно време я видяхме с по-официален модел в черно и бяло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари