IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които се появиха със сватбени рокли на червения килим

5 март 2021 18 00

Лейди Гага, Камила Мороне, Серина Уилямс и други

Снимка: Getty

Не знаем за вас, но на нас изключително много ни липсват червените килими и звездите по тях. Светските събития вече се пренесоха в онлайн средата, като отново виждаме дизайнерски тоалети, но не е същото като преди. Част от звездите пък не искат да обличат рокли или костюми и приемат наградите си по пижама или домашно облекло.

Първата за годината наградна церемония, „Златен глобус“, ни предложи доста стилни визии, като видяхме Джилиън Андерсън в златна рокля, Аманда Сайфред в прекрасен флорален тоалет и Никол Кидман с 8000 кристала. Това ни накара да се върнем в миналото, когато всичко беше позволено, нямаше спазване на физическа дистанция, а маските бяха само за лекарите.

Когато търсят перфектния външен вид за червения килим, известните личности обикновено обличат дизайнерски рокли, които понякога са направени специално за тях. Има и моменти обаче, в които звездите решават да изненадат феновете, папараците и модните критици, залагайки на нещо нестандартно, като например булчинска рокля.

В този ход има доста смисъл, тъй като сватбените рокли са специално създадени, за да накарат жената да се открои сред тълпата и да бъде в центъра на вниманието. Именно затова звездите залагат на тази тенденция, която стана доста популярна през последните няколко години.

Ето кои звезди избраха сватбена рокля за светско събитие

Камила Мороне

Въпреки че с Леонардо ди Каприо все още не са тръгнали към олтара, Камила Мороне реши да направи дебюта си на наградите „Оскар“ именно с булчинска рокля. Тоалетът беше създаден специално за нея, като 23-годишната моделка го избра, за да подкрепи известното си гадже.

Камила Мороне

Снимка: БГНЕС

Роклята беше на Carolina Herrera, като първоначално е била проектирана да бъде сватбена. Стилистът на Мороне, Мика Шифран, казва пред InStyle, че визията е била вдъхновена от Грейс Кели. Тя обяснява, че поискали от дизайнера да направи няколко промени в роклята, за да не изглежда толкова булчинска.

Шифран и Каролина Херера работят заедно, като коригират цвета от бял до руж и добавят няколко детайла, за да може тоалетът да е по-стилен.

Бионсе

Въпреки че пропусна червения килим на наградите „Грами“ през 2016 година, Бионсе се появи на сцената, за да връчи награда на Марк Ронсън и Бруно Марс. Тогава изпълнителката впечатли с избора си на рокля и сме сигурни, че фотографите са съжалявали, че тя не е минала по килима.

Бионсе Getty

Снимка: Getty

Бионсе избра сватбена рокля от колекцията на Inhal Drop за есен 2016 година, която включваше премахващо се деколте с V-образна форма, прозрачна визия и дантелен дизайн. В крайна сметка суперзвездата толкова много хареса външния си вид, че тя възложи на дизайнера да създаде няколко подобни тоалета за световното ѝ турне.

Дженифър Лорънс

През 2017 година Дженифър Лорънс избра рокля на L. Wells от булчинската колекция, която включваше илюзорна пола с точки и прозрачни дантелени ръкави. За да направи външния вид по-малко сватбен, актрисата го носеше с многослойни колиета, сандали и ярко червило.

Дженифър Лорънс

Снимка: Getty

Две години по-късно, на годежното си парти с Кук Марони, Лорънс облече друга булчинска рокля на L.Wells. Стилистите ѝ Джил Линкълн и Джордан Джонсън публикуваха снимки в Instagram, на които се вижда, че роклята включва прозрачни ръкави и висока цепка. Според списание W, дизайнерът на L.Wells – Лорън Уелс – е братовчед на Лорънс.

Емили Ратайковски

За истинската си сватба със Себастиан Беър-Макклард през 2018 година Емили Ратайковски реши да не облича бяла рокля, а вместо това избра горчичножълт костюм и черна шапка с воал. Въпреки това тя все пак реши да покаже, че обича булчинските тоалети и се появи с подобен на Critic's Choice Awards през 2020 година.

Емили Ратайковски

Снимка: Getty

За червения килим звездата облече бяла минирокля от сватбената колекция на Oscar de la Renta за есен 2020 г. Моделът завърши външния си вид, като добави блейзър и бели обувки на ток, комбинирани с бял сатенен клъч.

София Вергара

София Вергара многократно е носила рокли в стил русалка. Но за наградите „Еми“ през 2017 година тя избра малко по-различна визия, като заложи на бяла сватбена рокля.

София Вергара

Снимка: БГНЕС

Актрисата носеше дизайн от Mark Zunino от булчинската му колекция и го допълни с големи блестящи обеци и ярко червило. Дизайнерът подразни леко феновете преди самата церемония, като сподели скица в Twitter. На следващата година той казва пред Entertainment Tonight, че Вергара просто е влязла в салона му и е казала, че иска да носи точно тази сватбена рокля.

Лейди Гага

Лейди Гага направи силно впечатление по време на наградите SAG през 2019 година. Тя избра рокля от висшата мода, която комбинира с колие и тъмно червило. Изпълнителката се появи с истински сватбен тоалет, идващ направо от шоуто на Dior. Роклята включваше ниско V-образно деколте, детайли от тюл и цепка до бедрото.

Гага БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Гримът на Гага, идващ от Златната ера на Холивуд, поддържаше визията ѝ по-малко сватбена и повече светска.

Серина Уилямс

Въпреки че не е актриса, Серина Уилямс доста често е канена на партита след наградните церемонии. На едно такова събитие, организирано от Vanity Fair през 2016 година, тя се появи с дръзка булчинска рокля на Galia Lahav.

Серина Уилямс

Снимка: Getty

Тенис звездата заложи на дизайнерската рокля Morgan, която се характеризира с дълги дантелени ръкави и прозрачна талия. Детайлите от мъниста и кристали в целия тоалет привлякоха вниманието на папараците, които за миг забравиха, че пред тях стои не модел, а спортист.

Адриана Лима

Адриана Лима

Снимка: БГНЕС

Като заговорихме за модели, не можем да пропуснем Адриана Лима по време на филмовия фестивал в Кан през 2017 година. Тогава тя се появи за премиерата на Loveless, носейки бяла рокля без презрамки от дизайнера Наим Хан. Лима комбинира тоалета с огромно колие на Chopard и ярко червило, като косата ѝ беше елегантно прибрана назад.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Добре ли сте? Сватбени рокли? Приличат на бални и коктейлни. Моля ви преди да поствате мислете :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар