IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златен глобус 2021: Джилиън Андерсън със златна рокля на Dior

3 март 2021 15 00

Актрисата спечели награда за ролята си на Маргарет Тачър

Снимка: БГНЕС

На 28 февруари церемонията „Златен глобус“ ни върна назад във времето преди пандемията и изолацията. Много известни личности замениха анцузите и домашните дрехи за страхотни рокли и костюми, които показаха чрез онлайн платформата Zoom. Да, наградите бяха раздадени дистанционно, без червен килим, но това не означава, че церемонията не беше бляскава.

Благодарение на официалните фотосесии, които бяха показани малко след началото на „Златен глобус“, ние успяхме да видим какво значи стил и красота по време на пандемия. Класацията за най-добре облечена звезда нямаше второ място, като всяка дама и всеки господин се бяха постарали да бъдат на ниво за първото светско събитие за тази година.

Например, докато Джилиън Андерсън от „Короната“ прие своя „Златен глобус“ за най-добра поддържаща роля в сериал, никой не разбра всъщност колко сложна и красива е роклята ѝ на Dior от колекцията за висша мода на марката. Но след като модната къща даде ексклузивен поглед на InStyle зад кулисите и показа процеса на създаване на тоалета, всеки успя да получи пълната картина на роклята.

Визията на Андерсън е от колекцията за пролет 2021 година и е съставена от златна тънка метална мрежа, която е ръчно плисирана и включва златни инкрустации от дантела и кадифен пластрон. Ясно е, че това не е просто поредната семпла рокля за червения килим, а цялостно произведение на изкуството и със сигурност е огромна разлика от пижамите и анцузите, които всички ние носим в момента.

По време на речта си на наградите „Златен глобус“, Джилиън изненада феновете с американския си акцент. Въпреки че е родена в Америка, актрисата доста често играе британски персонажи и публиката е свикнала да я слуша как говори с британски акцент. Съвсем наскоро тя изигра Маргарет Тачър в „Короната“, за което и спечели „Златен глобус“.

Джилиън е родена в Чикаго, но се мести в Лондон, когато е много малка. На 11-годишна възраст се завръща в Америка, след което отново се мести в столицата на Великобритания и сега живее там за постоянно. В интервю за The Telegraph актрисата признава, че доста лесно може да премине от американски към британски акцент.

„Дори по телефона ги сменям. Част от мен иска да мога да контролирам този процес, но аз съм безсилна. Просто преминавам от единия към другия. Когато се преместих в Америка, с всички сили се опитвах да се придържам към британския си акцент, защото това ме правеше различна“.

Освен в „Короната“, феновете на Джилиън Андерсън могат да я гледат и в „Секс образование“, който също е проект на Netflix.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари