IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни рокли – моделът на Бионсе ни връща в 90-те

5 май 2021 10 30

Тя го съчета с ръкавици

БГНЕС

Макар лятото да е все още далеч, много известни личности вече ни показаха какви ще са тенденциите през този сезон. Докато едни залагат на чисто нови модели за своя гардероб, други се осланят на една позабравена тенденция – на леко мрежестите и полупрозрачни дрехи с нестандартен принт. Да вземем например Бионсе, която с последната си визия ни връща отново в 90-те.

39-годишната звезда сподели няколко снимки в Instagram, на които е с коктейлна минирокля, в която се преливат цветове като черно, сиво и зелено. Раменете ѝ са голи, като се виждат тънките презрамки на сутиена ѝ.

Моделът, който прилепва плътно по тялото на певицата, е избран от нейния стилист Зерина Ейкърс. Той върви с чифт мрежести ръкавици с пръсти.

Принтът на роклята на Бионсе ни връща назад в годините, когато носехме блузки и тениски, които сякаш са акварелна рисунка.

С избора си певицата ни дава чудесна идея какво да носим за топлите летни вечери, когато излизаме с приятелки или отиваме на бара на плажа. А за такива поводи не ни трябва голяма чанта, затова и тази, която Бионсе държи в ръката си, е идеална.

Ето и още идеи за вашия летен гардероб:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари