IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плоски дамски чанти – сред моделите за пролет/лято 2021

2 май 2021 18 00

Те не побират много, но са удобни

IStockphoto

Дамските чанти не бяха едни от най-използваните по време на пандемията. Заради изолирането и работата вкъщи, много жени спряха да носят своите любими елегантни модели. А когато излизаха, носейки предимно спортни дрехи, ги замениха с удобни раници или просто носеха портмонето си в ръка. Но след края на зимата, макар да имат куп в гардероба, на всяка ѝ се иска да си купи нова. След така наречените паласки, които побират най-необходимото и отново са на мода, ще видим нещо друго като тенденция.

Плоските дамски чанти в квадратна или правоъгълна форма, приличащи на плик за писмо или хартиена пазарска чанта, доста изчистени и същевременно изключително комфортни, са сред моделите, които ще са актуални за пролет/лято 2021. Те могат да са със стандартни кожени дръжки или пък златни или сребърни верижки. Освен това са доста изчистени откъм декорации и отиват на най-различни дрехи и обувки.

Jil Sander, Hermes, Givenchy, са част от известните марки, които имат въпросния модел в новите си колекции.

дамска чанта,

IStock

Освен платнените плоски чанти, които са класика, в следващите месеци ще носим предимно кожени плоски чанти. Ето няколко модела, които да разгледате:

1. Стандартна пазарска чанта

Всяка жена трябва да има една такава чанта в гардероба си. Тя е плоска, в квадратна форма, с дебели дръжки. В нея може да поберете много повече от мобилен телефон и портмоне. И това ѝ е хубавото – многофункционалността.

Има много кожени и платнени модели. Недостатъкът им е, че някои не разполагат с прегради вътре, но вече има такива, които може да си поръчате допълнително от интернет.

2. Кожена за през рамо

Формата ѝ е правоъгълна, като моделът е по-издължен. Разполага с дълги дръжки – кожени от въже или пък синджир. Изключително компактна е, но става за разходка или конкретен повод, защото е по-тясна и не може да слагате кой знае какво в нея.

3. Шушлякова

Тя е правоъгълна, направена от шушляк, който е сред материите, които ще виждаме при чантите за пролет/лято 2021. Освен големите модели от тази материя, ще виждаме и техните по-малки версии, приличащи на паласки. Само че тези се носят на едно рамо, а не през него.

4. Мини

Миниатюрните чанти са истинска модна находка по време на пандемия. Освен по-обемните, тези, приличащи на плик или портмоне с една преграда, също ще се търсят.

Въпросният модел е само за мобилен телефон и пари, които може да поставите в специалния монетник. Обикновено са кожени, с дръжка, която се закача към катарама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари