IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода лято 2021 – гащеризони изместват шарените рокли

22 май 2021 16 30

Ето кои модели и принтове ще са актуални

IStockphoto

Пролетта отдавна дойде, но все още не можем да се порадваме на по-хубаво време, за което имаме толкова много хубави и удобни дрехи. Но скоро и това ще стане! И след това ще дойде ред на лятото, за което пазим любимите рокли. Тази година отново по-шарените модели ще се носят, но е добре да знаете, че те ще бъдат изместени от гащеризоните, при които ще отидат флоралните и по-цветни принтове, които сме свикнали да виждаме.

Все повече звезди ни показват, че панталонът и потник/туника в един десен са за предпочитане за горещините. А за тези, които не се срамуват от фигурата си, има къси топове или гащеризони.

Ако не сте сред най-големите почитателки на роклите или искате нещо по-различно с флорални мотиви, което е леко и ефирно, не иска гладене, а само чифт сандали или чехли на висок ток, то днешното предложение за вашия гардероб ще ви хареса.

Ето 4 гащеризона, заради които ще се откажете от някои рокли за лято 2021:

1. С потник и широки крачоли с драперии

Прилича много на пижамата на баба ви, но каквото и да си говорим, с карантинният стил някои дрехи подобни на дрехите, с които спим, са доста търсени.

Въпросният гащеризон е с тънки презрамки, като крачолите му са три четвърти, широки, при това с драперийки. Среща се с цветя в жълто, зелено, бяло и други по-топли нюанси за лятото, в комбинация с бяло.

2. С буфан ръкави и връзки

Този модел гащеризон също ни връща към ретро модата, когато такива шарени блузки, рокли и поли бяха актуални. Той също е с по-широк силует, който издължава всяка фигура. На талията има няколко набора за акцент, а на врата е с връзки.

Този гащеризон се отличава с буфан ръкавите, които са с по-нестандартна дължина, отново с връзки.

3. Едноцветен, от лен

Не си мислете, че само моделите с шарки ще обличаме през лято 2021. Има един едноцветен, който също има място в гардероба ни. Той е с цвят слонова кост или по-светлокафяво, при това от лен, който е предпочитана материя за по-топлите дни през сезона.

Отново говорим за долна част тип чарлстон, но с дължина малко под коляното. Горната част е като потник – с тънки или малко по-дебели презрамки. Някои марки предлагат гащеризони със симпатична панделка между гърдите.

4. На райета

Дрехите със бели и сини райета, от памук, лен или пък други по-нежни и удобни материи, винаги са на мода лятото. Независимо дали излизате на разходка в града или по плажната ивица вечер, почивайки си на морето, може да заложите на гащеризон с тях.

Може да се спрете на модел с набрана горна част, с паднали ръкави или тип потник, с връзващи се презрамки за по-голям разкош.

За по-едрите дами има и гащеризони с твърде широка долна част, която да не описва твърде много талията и бедрата им.

А що се отнася до райетата, те варират от по-ситни към поедри или комбинация между двете.

Ето и още идеи за вашия летен гардероб, които ще ви вдъхновят за нови покупки:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари