IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 15 години: Манди Мур отново е с руса коса

26 май 2021 08 40

Актрисата се похвали с новата си прическа

Снимка: БГНЕС

За по-възрастните поколения, които си спомнят Манди Мур от музикалния ѝ видеоклип към песента Candy и филма „Дневниците на принцесата“, новият цвят на косата на звездата е като дежавю.

Мур се е боядисала в масленорусо за лятото на 2021 година и това е най-светлия ѝ цвят от 2005 година насам. Актрисата се е обърнала към дългогодишния си фризьор Ники Лий, който я е наставлявал през целия процес на боядисване, а след това стилистката ѝ Ашли Щрайхер оформя новата, целуната от слънцето, коса на хубави къдрици, подходящи за плажа и социалните мрежи.

Новият цвят на Манди е постигнат чрез използването на боя, която струва само 7 долара и съдържа подхранващи съставки като масло от шеа и масло от авокадо за защита през целия процес на боядисване. След това Мур ще използва хидратираща маска, която да спомогне за поддържането на цвета. „Това прави косата ми да изглежда блестяща, здрава и по-малко светла, когато изляза на слънце“, споделя актрисата пред InStyle.

Ако смятате да последвате примера на Манди Мур и да се боядисате вкъщи, трябва да знаете няколко правила преди да го направите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари