IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

1 месец щастие – Манди Мур показа сина си

24 март 2021 09 00

Актрисата го приспива с Роджър Милър

БГНЕС

Манди Мур отбеляза един месец от раждането на сина си. Известната актриса и певица сподели видео в своята история в Instagram, с което умили своите последователи.

„Обичаме те, Гъс“, написа тя към клипа, в който се вижда как малкият Оугъст лежи по коремче на леглото, а баща му го гали с ръка и му говори.

Мур отбеляза, че по повод първия от многото празници за нея и семейството след появата на бебето, тя му е пуснала песен на Роджър Милър.

Наскоро 36-годишната звезда направи равносметката си за изминалата година, преминала под знака на пандемията.

„Беше толкова тежка година, но мама и татко са толкова горди с теб“, написа Манди, качвайки снимка, на която е със съпруга си. Актрисата насърчи своите фенове в социалната мрежа да споделят какво са направили през изминалите 12 месеца, за да може всички заедно да отпразнуват „победата“ и да разберат, че все пак 2020-а не е била толкова лоша.

Манди Мур и Тейлър Голдсмит станаха родители на 20 февруари. Макар и да не е родено през лятото, те решиха да дадат име на момченцето, което в превод от английски означава август.

„Миналия август аз и Тейлър Голдсмит разбрахме, че ще имаме момче (това е и месецът на раждане на Тейлър) и ние винаги сме обичали това име... Затова, отдавна решихме името да е това“, обясни щастливата майка, която роди сина си във вода, с помощта на дула.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари