IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Юджийн с нови снимки на бебето

16 март 2021 15 00

Внучката на кралицата отбеляза първия си Ден на майката

БГНЕС

След като Кейт Мидълтън почете принцеса Даяна, правейки картички с децата си, друга жена в кралското семейство също отбеляза Деня на майката във Великобритания. Родила съвсем наскоро своя син, принцеса Юджийн не скри вълненията си.

„Толкова се вълнувам, че съм майка на Август и както виждате, се наслаждавам на първия си Ден на майката“, написа тя в Instagram и качи трогателна снимка на момченцето. На нея то спи върху пелена, положена в градината, осеяна с красиви минзухари – предвестниците на пролетта.

Бебето е със сладко панталонче с китове, бяла плетена жилетка и пантофки под формата на зайчета – подобни на тези, с които неговата майка обяви официално, че то е в утробата ѝ.

Внучката на Елизабет Втора отдаде почит и на своята майка – Сара Фъргюсън, която отскоро се радва и на ролята си на баба. За целта тя сподели нейна снимка от 1990 г. На нея бившата съпруга на принц Андрю държи дъщеря си като бебе.

Откакто роди, принцеса Юджийн показва за втори път своето дете, което избра да кръсти Август Филип Хоук Бруксбанк. Тя и съпругът ѝ Джак все още свикват с грижите за пеленачето, което няколко пъти седмично бива посещавано от акушерка, която направи и тяхната първа обща снимка, която бе споделена публично.

И докато сестрата на принцеса Беатрис сменя памперси и свиква с нощното ставане, друго бебе, свързано с британското кралско семейство, се появи на бял свят – второто дете на Пипа Мидълтън, сестрата на херцогинята на Кеймбридж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари