IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастливата Сара Фъргюсън: Вече съм баба!

19 февруари 2021 15 00

Дъщеря ѝ принцеса Юджини роди първото си дете преди седмица

Снимка: БГНЕС

Сара Фъргюсън е добре позната с прякора си Фърги, но сега той беше заменен от друга титла – баба!

Принцеса Юджини и съпругът ѝ Джак Бруксбанк посрещнаха момченце на 9 февруари, като името му все още не е известно. Това превърна родителите на принцесата – Сара Фъргюсън и принц Андрю в дядо и баба за първи път. Фърги изрази вълнението си в канала си в YouTube, който започна по време на пандемията. В него тя разказва истории за деца, с които се опитваше да разведри обстановката в изолационния период.

„Здравейте! Във въздуха има магически прах. Много вълнуващи времена – и аз съм баба!“, започна епизода си херцогинята на Йорк. Тя избра да чете тематична книга, озаглавена „Бъдещо бебе“, като преди това си сложи „шапка и очила за баби“. Поради ограниченията, наложени заради коронавируса, бебето на принцеса Юджини все още не е виждало баба си и дядо си на живо.

Източник казва, че майката и детето се чувстват добре, имайки предвид трудните времена, в които се намираме. Според него, принцесата се справя чудесно, след като е родила с цезарово сечение, което се е наложило заради предишна операция на гръбнака. Гинекологът д-р Мери Минкин казва пред списание People, че бременните пациенти със сколиоза са посъветвани да родят с цезарово сечение.

„Юджини е много щастлива и казва, че бебето е сбъдната мечта“, допълва източникът пред People. Принцесата и Джак Бруксбанк бяха забелязани да напускат болница „Portland“ в Лондон миналия петък, като на задната седалка беше поставено и бебето. Семейството ще се нанесе в дома „Frogmore Cottage“ в Уиндзор, който преди това беше собственост на принц Хари и Меган Маркъл.

Щастливите родители споделиха първа снимка на бебето в деня на раждането му. Черно-белият кадър показва малката ръчичка на момчето, която е стиснала пръста на принцеса Юджини, а Джак държи ръката на сина си. Описанието се състои само от няколко сини сърца, които показват щастието на семейството.

Само пет дни, след като Юджини обяви, че е станала майка, Меган Маркъл изненада всички, като разкри, че е бременна за втори път. Според много критици, това никак не се харесало на кралското семейство, като се смята, че херцозите на Съсекс са откраднали вниманието от Юджини и Джак. Все пак, Меган и Хари са решили да изпратят подарък на новите родители, което показва, че отношенията между двете фамилии са напълно нормални.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Наблюдател ( преди 3 години )
Да са живи здрави! Това е важно, а не вниманието на медиите. А, Меган просто е ниско ниво човек. Жалко за Хари, който реши, че тя е като майка му.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар