IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл тайно поздравиха принцеса Юджини за раждането на първото ѝ дете

12 февруари 2021 17 40

Принцесата на Йорк и съпругът ѝ имат син

Снимка: БГНЕС

Медиите вече обявиха щастливата новина за кралското семейство: принцесата на Йорк и съпругът ѝ бизнесмен Джак Бруксбанк имат син, чието име все още не е оповестено. В официално изявление от Бъкингамския дворец се съобщава, че освен бабата и дядото, кралица Елизабет и принц Филип вече са знаели за раждането на бебето. Името на принц Андрю, бащата на Юджини, беше тактично пропуснато поради скандала с Джефри Епщайн.

Ден по-късно към новината в медиите бе добавено, че принц Хари и Меган Маркъл вече са се свързали с младите родители и лично са ги поздравили за събитието. Феновете на херцозите са сигурни, че ако съпрузите имат на разположение официална страница в Instagram, определено биха го направили публично. Но принц Уилям и Кейт Мидълтън все още не са реагирали на добрите новини в социалните мрежи.

Юджини и Хари винаги са имали приятелски отношения. Смята се, че принцесата е била една от първите, които са узнали за романа на братовчед си със звездата от „Костюмари“. В края на миналата година Юджини и Джак дори се преместиха в резиденцията в Съсекс, Frogmore House, но по-късно напуснаха имението по неясни причини. Сега щастливата майка живее в дома на родителите си.

Между другото, принцесата на Йорк се омъжи за Бруксбанк през октомври 2018 г. в параклиса „Сейнт Джордж“. Хари и Меган бяха венчани там пет месеца по-рано.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари