IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наближава ли скандал? Принц Хари и Меган Маркъл засенчиха принцеса Юджини за втори път

17 февруари 2021 10 50

А те бяха близки приятели

Снимка: БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха предстоящото попълване в семейството им, а последователите им в социалните мрежи нямаше как да не обърнат внимание на факта, че двойката избра не най-доброто време за добри новини. Само дни преди това стана известно, че принцеса Юджини стана майка за първи път.

Хари и Меган изглежда умишлено се опитват да засенчат дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън. Маркъл разказа за първата си бременност именно на сватбата на Юджини и Джак Бруксбанк, като така развали празничното настроение на булката. „Юджини беше яростна като майка си“ - казаха през лятото писателите Дилън Хауърд и Анди Тилет, позовавайки се на своите източници.

Близки от кръга на херцозите на Съсекс отбелязаха тогава, че принц Хари и Меган Маркъл по никакъв начин не са искали да привлекат интереса върху себе си, но сега, случвайки се за втори път, е трудно да се повярва. Бившата актриса успя да скрие бременността си в продължение на няколко месеца, въпреки че редовно даваше изявления от имението си в Монтесито. Последователите ѝ в социалните мрежи са объркани: какво попречи на херцогинята да изчака още малко време или да сподели прекрасните новини по-рано?

Преди това Юджини и Хари бяха близки приятели. Прекарваха много време заедно и можеха да бъдат откровени по всяка тема. Принцесата беше една от първите, които разбраха за връзката на братовчед си със звездата от „Костюмари“ и реагира положително на годежа им. След инцидента на сватбата обаче внучката на Елизабет дълго време не можеше да дойде на себе си. Тогава дори Хари се чувстваше „опозорен“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари