IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на принцеса Юджини няма да има кралска титла

12 февруари 2021 14 50

Най-младият правнук на кралица Елизабет ще бъде обикновен британски гражданин

Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни 30-годишната внучка на Елизабет II стана майка за първи път. Принцеса Юджини и съпругът ѝ Джак Бруксбанк се сдобиха със син, чието име все още се пази в тайна. Хлапето се класира на 11-то място в последователността на наследяването на трона, но е вероятно животът му да не бъде свързан със служене за благото на монархията.

Причината: Юджини се отказа от кралските привилегии и се съсредоточи върху кариерата си. Най-малката дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън работи в художествена галерия в Лондон. Приятели на принцесата казаха пред британския таблоид The Daily Mail, че тя иска същия живот за наследника си. При желание Елизабет II може сама да даде титлата на деветия правнук, но се отбелязва, че няма да я питат за това.

Запознати добавят, че Юджини и нейната по-голяма сестра Беатрис са щастливи да подкрепят кралицата на важни събития, но не искат да бъдат винаги в центъра на вниманието (като например Кейт Мидълтън). Освен това момичетата все още не могат да се измъкнат от скандала с баща си, който е замесен в делото на Джефри Епщайн, осъден за сексуални престъпления.

С принцеса Юджини принц Едуард, най-малкият син на кралицата, и съпругата му Софи са солидарни. Наследниците на двойката няма да получат традиционните титли на Негово / Нейно Кралско Височество и ще си изкарват сами прехраната. Решението да се откаже от привилегиите е взето също от Питър Филипс и Зара Тиндъл – деца на принцеса Ан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари