IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ума Търман разкри дълго пазена тайна

25 септември 2021 15 00

Актрисата се противопостави на нов закон в Тексас

Снимка: БГНЕС

Актрисата Ума Търман разказа за една от най-големите си тайни. В интервю за Washington Post звездата от „Криминале“ и „Барон Мюнхаузен“ се обяви против забраната за аборти в Тексас. По време на разговора, актрисата обяви и дълго пазена тайна: че е прекратила бременност, когато е била тийнейджър на 15-годишна възраст.

 „Абортът, който направих като тийнейджър, беше най-трудното решение в живота ми, натъжава ме и сега. Болеше ужасно, но не се оплаквах. Беше ужасно срамно, мислех, че заслужавам тази болка. Но решението да не задържа детето ми позволи да порасна и да стана това, което съм сега.

До днес това беше най-тъмната ми тайна. Сега съм на 51 години и ви го казвам от вкъщи, където отгледах три деца, с които съм невероятно горда “, сподели звездата.

Актрисата отбеляза, че забраната за аборт в Тексас след шест седмици от бременността нарушава правата на жените: „Този закон е друг дискриминационен инструмент срещу тези, които са в икономическо неравностойно положение. Представители на богати семейства ще продължат да правят аборти, докато други жени ще страдат и ще бъдат принудени да раждат деца, за които те самите не могат наистина да се грижат. "

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари