IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Не съм готова да кажа сбогом“: Сара Джесика Паркър за смъртта на Уили Гарсън

23 септември 2021 17 40

Колеги и приятели почетоха актьора, който почина във вторник

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър не е готова да се сбогува със своя близък приятел Уили Гарсън, който почина внезапно във вторник на 57-годишна възраст.

Паркър и Гарсън играха в сериала „Сексът и градът“ като Кари Брадшоу и Станфорд Блатч, които бяха близки приятели и се подкрепяха взаимно в добро и лошо. Според списание People, Уили е починал след кратка битка с рак на панкреаса. Актьорът трябва да се появи в няколко епизода от новия сериал „И просто така“, който се явява като продължение на „Сексът и градът“.

Не само че Кари Брадшоу загуби най-добрия си приятел, но и целият телевизионен свят загуби един от най-колоритните си представители. Именно затова множество звезди изразиха мъката си в социалните мрежи, споделяйки снимки и видеа с Гарсън, с които почетоха паметта му. Едни от първите бяха Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Марио Контоне и Крис Нот, които играха с Уили в „Сексът и градът“.

Ким Катрал (Саманта) написа, че смъртта на колегата ѝ е огромна загуба за семейството на сериала и изпраща най-топлите си прегръдки към семейството му. „Много, много съм тъжна, че загубихме Уили Гарсън. Всички го обичахме и обожавахме да работим с него. Той беше безкрайно забавен на екрана и извън него. Той беше източник на светлина, приятелство и крал на шоубизнеса. Той беше уникален професионалист“, написа Синтия Никсън, която играе Миранда. Тя изпрати всичките си мисли към сина му Нейтън и заяви, че баща му винаги го е обичал и се е гордял с него.

Крис Нот сподели снимка от снимачната площадка на „Сексът и градът“, където са Уили Гарсън и Сара Джесика Паркър. „Уили“, написа той, а Паркър добави в коментарите, че не е готова да се сбогува с приятеля си.

„Срещнах Уили през 1995 година по време на страшна вечер на снимки на площадката на „Досиетата X“. Той веднага ме накара да се засмея. Тогава все още не знаех, че ще имам радостта да работя с него по време на „Сексът и градът“ и „И просто така“. Той беше най-умният и най-забавният човек, когото можете да си представите“, написа Кристин Дейвис, която играе Шарлот. Тя добави, че отдава почит на начина, по който Уили се е грижил за сина си и заяви, че актьорът се е гордял изключително много с Нейтън.

Марио Контоне, който изигра екранния съпруг на Уили, написа, че не би могъл да има по-брилянтен телевизионен партньор. „Съкрушен съм и съм облян от тъга. Взет ни бе твърде рано. Ти беше дар от боговете. Почивай, скъпи приятелю. Обичам те“. Евън Хандлър, който влезе в ролята на Хари Голденблат, сподели, че смъртта на Гарсън е трагедия за цялото семейство на „Сексът и градът“, както и за целия свят.

Нейтън Гарсън, синът на Уили, го нарече „най-силният, най-умният и най-забавният човек, когото познава“. Актьорът среща сина си през 2008 година по време на събитие за осиновяване на деца в Лос Анджелис. Тогава Нейтън е на 7 години. След около година оправяне на документи и преминаване през различни тестове, Уили официално става баща на Нейтън през януари 2010 година.

„Повечето семейства искат бебета, но аз се влюбих в Нейтън“, казва Гарсън пред People. Той допълва, че в един перфектен свят си е представял, че ще се ожени и ще създаде семейство с човека до себе си, но постепенно е разбрал, че няма да намери жената на мечтите си. Затова решава да осинови дете. Нейтън често присъстваше на червения килим с баща си.

„Винаги ще те обичам, но мисля, че е време да поемеш по пътя на своето приключение. Винаги ще бъдеш с мен. Обичам те повече, отколкото можеш да си представиш и съм доволен, че си намерил покой“, написа Нейтън в социалните мрежи след смъртта на Уили.

Засега не е ясно точно как тъжното събитие ще бъде вписано в новите епизоди на „Сексът и градът“, но едно е сигурно – светлината, която Уили Гарсън осигуряваше на телевизионния небосклон, винаги ще се помни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари