IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър с първи снимки от новия „Сексът и градът“

13 юли 2021 14 40

Три дами по улиците на Ню Йорк

Снимка: Getty

И ето как след повече от 10-годишна пауза, Сара Джесика Паркър отново стъпи в дизайнерските обувки на Кари Брадшоу!

Официално можем да съобщим, че снимките на новите епизоди от вселената на „Сексът и градът“ вече са започнали. Сериалът този път обаче ще носи името „И просто така“ и ще бъде без Ким Катрал, която изигра ролята на Саманта. Всичко друго обаче си е същото – градът е Ню Йорк, любовните и лични проблеми са налице и приятелството е все още толкова силно.

И ако си мислите, че вие сте развълнувани за новите епизоди, сериозно грешите. Може би човекът, който нямаше търпение да започне работа, беше Сара Джесика Паркър и мечтата ѝ най-накрая се сбъдна. За да отпразнува началото на снимките, актрисата публикува няколко снимки от снимачната площадка. Феновете успяха да видят продуктите ѝ за преобразяване в Кари Брадшоу, като началото на работния ден е било дадено в 7:15. „Ню Йорк, ето ме, идвам“, написа Паркър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Фенове и приятели на звездата веднага изразиха своето щастие от началото на снимачния процес. Анди Коен, който е голям фен на „Сексът и градът“ и дори се е пробвал за роля, написа че сериозно е тъгувал по Кари Брадшоу. Когато феновете попитаха Сара Джесика Паркър дали е била развълнувана да се върне обратно на работа, тя заяви, че най-хубавата част е била срещата ѝ с останалите две актриси – Синтия Никсън и Кристин Дейвис. „Онзи ден Синтия влезе в моята каравана и след това не можех да се отлепя от нея!“.

Само ден по-рано пък от HBO Max споделиха първа официална снимка от сериала „И просто така“. На нея трите дами – Кари Брадшоу, Миранда и Шарлот тъкмо са пресекли един от главните булеварди на Ню Йорк. Както винаги те носят елегантни тоалети, високи токчета и са готови да покорят света.

Сериалът „И просто така“ ще бъде съставен от 10 епизода и ще проследи историята на Кари, Миранда и Шарлот, които вече са на 50 години, но все още се опитват да разберат как да подредят личния и любовния си живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари