IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл в бяло в Ню Йорк. Тоалетът ѝ отново не се хареса

29 септември 2021 17 50

Бившата актриса не за първи път получава критики за облеклото си

Снимка: БГНЕС

Този уикенд Меган Маркъл и принц Хари присъстваха на благотворителния концерт на Global Citizen Live в Ню Йорк. Двойката изнесе реч за несправедливото разпределение на ваксините по света и призова за равномерно разпределение на лекарства и ваксини срещу COVID-19 в бедните страни.Снимка

За мащабното събитие Меган избра бяла минирокля на Valentino, украсена с шарка от камъни. Отново не всички харесаха образа на херцогинята. Мрежата разкритикува стила на роклята, който не повтаря извивките на тялото и кара Маркъл да изглежда по-пълна. Феновете отбелязаха, че тоалетът подчертава недостатъците на фигурата ѝ.

Заслужава да се отбележи, че херцогинята на Съсекс наскоро беше осъдена за скъпо облекло, с което посещаваше училище за бедни в Харлем. Вниманието на феновете беше привлечено от марков костюм на стойност 7500 долара.

„Чудя се дали е невъзможно да се облече по-семпло?“, коментираха хората, особено при среща, в която очевидно повечето нямат средства.

Облеклото на Меган Маркъл често търпи критики. Още преди „Мегзит“, херцогинята на Съсекс бе критикувана за скъпия си гардероб, който противоречи на иначе изявените ѝ принципи за съпричастност към бедните. Охолният живот, който води, използването на частни самолети също не остана скрито от аудиторията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Тити ( преди 2 години )
Комплексите и са много. Жалко за съпруга и!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Възмутен ( преди 2 години )
Тия двамата са абсолютни лицемери- уж зарязаха титлите си,но навсякъде демонстрират " кралския си статут".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Оффф ( преди 2 години )
Отново простотии в коментарите в Бг
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар