fallback

Джейк носи Prada: Джилинхол се премени в бледорозов смокинг на марката

29 September 2021 18:00

Актьорът за първи път се появи и с новото си гадже на официално събитие

Getty Images

Пригответе се да се влюбите в бледорозовия смокинг на Prada, в който се беше пременил Джейк Гиленхал на театралните награди „Тони“, които се раздадоха на 26 септември в Ню Йорк. Актьорът реши да изневери на скучната черно-бяла гама, залагайки на нежна и пастелна цветова палитра.

Новият вариант на смокинг на Джейк е изработен специално за него, както самият той разкри в своята история в Instagram. Джейк беше номиниран за изпълнението си в постановката на Бродуей Sea Wall/A Life.

Освен с нехарактерния си цвят, костюмът на Джейк се отличаваше и с това, че беше без традиционната папийонка. Гиленхал изглеждаше елегантно с копринената си риза с яка и сатенения си пояс около кръста, всичко в бледорозово.

Другата новина около Джейк беше, че за първи път той доведе своята приятелка – френския модел Жана Кадийо на светско събитие. Красивата брюнетка блестеше в червената си рокля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esquire (@esquireczech)

Джейк и Жана минаха отделно на червения килим, но все пак на медиите им направи впечатление фактът, че красавицата е поканена да подкрепи любимия мъж.

40-годишният Гиленхал и 25-годишната Кадийо са заедно от края на 2018 г., но са изключително дискретни по отношение на личния си живот. В миналото актьорът е имал връзки с Кирстен Дънст, Рийз Уидърспун и Тейлър Суифт.

Наскоро той сподели в интервю, че вече мечтае да стане баща и да създаде свое семейство.

Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
гадже актьор награди Джейк Гиленхал розово смокинг
0 коментара
fallback