IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От Бонд към Ирландия: Кейт и Уилям с първо общо излизане от Англия

1 октомври 2021 17 50

След червения килим двамата се срещнаха със свои фенове

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън и принц Уилям тръгнаха на пътешествие.

Двойката пристигна в Северна Ирландия за първата си обща визита след началото на пандемията. Те посетиха Лондондери, като идването им беше изненада за всички, тъй като не беше оповестено предварително пред пресата. Херцозите на Кеймбридж се срещнаха с млади хора и местни групи, които правят позитивни промени в своите общности.

„Те ще прекарат деня в срещи с млади хора и ще чуят как организациите в страната промотират и насърчават позитивните връзки между хората. Това е първият път, в който Техни Кралски Величества посещават тази част от Северна Ирландия“, каза в сряда представител на двойката.

Кейт и Уилям се срещнаха със студенти по медицина и други членове на общността в университета в Олстър. Те също така обиколиха кампуса, за да разберат повече за програмите, които висшето училище предлага. Малко по-рано през годината херцозите се свързаха чрез видео с няколко медицински сестри, които завършват университета, говорейки си с тях относно ученето по време на пандемия и работата им на първа линия. В сряда те се срещнаха с някои от тези студенти и си поговориха за прогреса, който са усетили след февруари.

За визитата си в Северна Ирландия Кейт избра красив лилав костюм от Emilia Wickstead. Тоалетът се състоеше от сако и панталон, които бяха комбинирани с черно поло и тъмносиня чантичка от Jaeger. Гримът ѝ беше сведен до минимум, като се състоеше от розов руж и едва забележим гланц за устни. Косата на херцогинята беше оформена във висока опашка.

Кейт и

Снимка: Getty Images

Посещението на университета в Лондондери идва само няколко дни след звездната поява на кралското семейство на премиерата на филма No Time to Die. Към Уилям и Кейт се присъединиха принц Чарлз и съпругата му Камила.

През декември 2020 година херцозите на Кеймбридж бяха разочаровани, че не успяха да посетят Ирландия по време на кралското им пътешествие с влак. Тогава те искаха да благодарят на лекари и болничен персонал за грижите и усилията им по време на пандемията. За съжаление на Кейт и Уилям, по това време Ирландия беше в пълен локдаун.

Кейт и

Снимка: Getty Images

Уилям и Кейт, които са познати в Ирландия като Барон и Баронеса Карикфъргъс – титлите, дадени им от кралицата в сватбения им ден през 2011 година – за последен път посетиха страната през февруари 2019 година. След това Кейт отиде сама през февруари 2020 година като част от проучването ѝ на детското развиване и грижа и направи кратко проучване с името 5 Big Questions on the Under Fives.

Уилям посети Ирландия през септември 2020 година, поздравявайки спешните служби за работата им по време на пандемията.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари