IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Кейт Мидълтън с перфектния блейзър

17 септември 2021 16 30

Той е в актуален за сезона цвят

Getty

След като изпрати Шарлот и Джордж на училище, Кейт Мидълтън се върна към своята работа. Херцогинята на Кеймбридж се срещна с членове на британските въоръжени сили и цивилни доброволци, помогнали за евакуацията на хора от Афганистан. Това бе първата ѝ официална проява след два месеца почивка за лятото.

„За мен беше чест да чуя историите на някои от участниците в #OperationPitting – които бяха вдъхновяващи, емоционални, мъчителни и мощни – от една невероятна група хора“, написа Кейт в своя официален профил в Instagram.

От пресцентъра на кралското семейство показаха снимки от посещението на Мидълтън в базата, построена край Лондон. В нея са разположени транспортните самолети, които са извозвали бежанци от летището в Кабул.

Аутфитът на Кейт – перфектен за есен 2021

Съпругата на принц Уилям е избрала изключително семпла и същевременно вдъхновяваща за много дами визия, която е изключително подходяща за началото на есента. Тя включва класически блейзър на марката Reiss, който е в бежов цвят – един от най-актуалните за този сезон, според модни експерти. Под него тя е с обикновена блуза в бяло, прибрана в панталона ѝ. И като дойде време за него, може да се каже, че моделът е един от любимите на херцогинята – тип чарлстон, в тъмносин цвят.

Мидълтън, която преди няколко дни бе на сватбата на брат си във Франция, носи миничантичка (на Tusting) с малка дръжка в ръцете си – съчетана с цвета на своя блейзър.

Въпросният център в авиобаза RAF Brize Norton, който Кейт е разгледала, осигурява „храна, облекло, детски играчки, медицинска помощ, санитарни продукти и грижи за деца“, докато бежанците от Афганистан биват разпределени из различни домове в страната.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари