IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо няма да видим снимки на децата на Уилям и Кейт?

10 септември 2021 10 50

Трепетите на малкия Луи в предучилищната ще останат скрити

БГНЕС

Отново на училище! Докато в България остават броени дни до първия звънец, в чужбина много деца вече са по чиновете. Това ни показаха и някои известни личности, споделяйки кадри на своите наследници с униформи, носещи раници на гръб. В тази връзка, мнозина очакват от британския кралски двор да направят същото с децата на Уилям и Кейт, но тази година това може и да не се случи.

Според някои издания на острова, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са решили тази година да запазят само за себе си първите трепети на принц Джордж (8 г.), принцеса Шарлот (6 г.) и тяхното по-малко братче – принц Луи (3 г.).

Познавайки фотографските умения на Мидълтън, най-вероятно тя ще запечата физиономиите на децата си преди да прекрачат прага на своите училища. Но по данни на списание People, тя иска да се наслади на този миг и не го споделя с обществеността.

През учебната 2021/2022 принц Джордж и принцеса Шарлот ще продължат обучението си в школото „Thomas's Battersea“, което е в близост до двореца Кенсингтън в Лондон. Малкият Луи пък ще е в предучилищна група към „Willcocks“, която започна да посещава през изминалата пролет.

Именно в края на април, от британския кралски двор споделиха кадър на най-малкото дете на Уилям и Кейт, каращо колело, готово за предизвикателствата в детската градина. Той обаче бе качен и по повод неговия рожден ден.

Много често, когато биват качени снимки на децата на кралската двойка, биографи и експерти по езика на тялото, ги анализират надълго и широко, разкривайки подробности за тяхното възпитание. Поради този факт, а може би и заради суеверие, херцозите смятат, че не е необходимо всяка година да показват как те отиват на училище.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари