IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям и Кейт Мидълтън търсят нов дом

31 август 2021 08 40

Херцозите на Кеймбридж искат да се доближат до кралица Елизабет Втора

Снимка: БГНЕС

Внукът на кралица Елизабет II принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън се подготвят за факта, че статутът им ще се промени в бъдеще.
Херцогът на Кеймбридж е втори по ред за британския трон и за да е по-близо със семейството си до Нейно Величество, двойката е решила да направи сериозна крачка, предава Daily Mail.

Съобщава се, че принц Уилям и Кейт Мидълтън, заедно с децата си, ще се приближат до кралицата. Двойката сега живее в двореца Кенсингтън и селска къща в Норфолк. Според изданието херцогът и херцогинята на Кеймбридж обмислят други жилища в район, подходящ за отглеждане на децата им - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Предполага се, че двойката ще се премести във Форт Белведере, резиденцията, където крал Едуард VIII абдикира през 1936 г. „Уиндзор е идеален за тях. Затова те търсят жилища в тази област “, каза източникът. 

Преместването на двойката в Уиндзор ще ги сближи не само с Елизабет Втора, но и с други членове на кралското семейство, включително родителите и сестрата на Кейт.

Също така още едно предизвикателство се появява при херцогинята на Кеймбридж. Според кралски експерти, Кейт е направила много през последните години, за да създаде по -привлекателен образ на кралското семейство за обществеността. 

След сватбата й с принц Уилям през 2011 г. хората  са видели, че кралските особи също имат сърце и „кръвта тече в ледените вени на монархията“. След многобройни скандали и трагедии, които заобиколиха кралското семейство през 90 -те години, това събитие бележи началото на нов етап в историята.
Впоследствие Кейт и Уилям отвориха завесата, зад която вътрешният живот на двореца беше скрит в продължение на много години. Те показаха ежедневието си, децата си, като по този начин се сближиха с хората. 

Постепенно тази тънка нишка на доверие се засилваше и все повече хора бяха пропити от искрени топли чувства към короната и нейните представители. Благодарение на усилията на Кейт кралското семейство наистина се превърна в семейство в пълния смисъл на думата.

Изглежда, че миналите сътресения останаха в миналото, но много скоро ще трябва да си припомним какво точно се е случило през този труден период. Действието на биографичния филм "Спенсър", както и новият сезон на "Короната", ще се разиграят точно през 90 -те години.

Тези проекти могат да съживят най -трогателните моменти в съзнанието на зрителите, като публични скандали, разводът на Даяна и Чарлз и последвалата трагична смърт на обожаваната принцеса. Дали яркото изобразяване на кризата може да повлияе на сегашния образ на монархията - само времето ще покаже.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Краси ( преди 2 години )
Миналите сътресения останаха в миналото-излишно повторение...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар