IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и принц Уилям: Нашият дядо и прадядо принц Филип ни липсва страшно много

23 август 2021 15 00

Херцозите на Кеймбридж отговориха на съобщение в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям споделят колко много им липсва принц Филип и колко много го обичат. 

Преди няколко дни от профила Gert's Royal Replies споделиха бележка, която са получили от херцозите на Кеймбридж в отговор на изпратените съболезнования след смъртта на принц Филип през април тази година. В плика, запечатан с логото на замъка Кенсингтън и украсен с кралската пощенска марка, е имало сгъната картичка, на чиято външност са били изписани инициалите на Уилям и Кейт. Вътре е имало снимка на принц Филип във военната му униформа от 2012 година, когато е присъствал на диамантения юбилей на кралица Елизабет II. В допълнение към това е имало написана бележка, като двете й страници са били оградени с черна лента, символ на тъгата. 

"Херцогът и херцогинята на Кеймбридж ви благодарят за милите думи след смъртта на херцога на Единбург. Тяхно кралско височешство бяха дълбоко трогнати от множеството мили съобщения, които получиха през последните седмици. Техният обичан дядо и прадядо ще им липсва ужасно много, но вашето съобщение им осигури комфорт в тези тежки времена", гласи бележката. 

След смъртта на принц Филип принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха невиждани снимки от кралския архив на херцога на Единбург с принцовете Джордж, Луи и принцеса Шарлот. Първо се появи кадър на Филип и Джордж, които седят в една от каретите на покойния херцог. Заедно с нея беше и публикувано съобщение от принц Уилям, с което той изразява любовта си към дядо си. 

Херцозите на Кеймбридж продължиха с милите снимки, показвайки този път кралицата и принц Филип, заобиколени от правнуците си. Кадърът е заснет от 2018 година в замъка Балморал малко след раждането на принц Луи. Друга снимка, от три години по-рано, показва кралицата и принц Филип заедно с Уилям, Кейт, малкия принц Джордж и новородената принцеса Шарлот. 

В съобщение, споделено в социалните мрежи, принц Уилям казва, че се чувства късметлия да е имал човек като принц Филип за свой пример. "Винаги ще съм благодарен, че имах толкова много години, в които да опозная дядо си и неговото милосърдие. Никога няма да приемам за даденост специалните спомени, които моите деца ще имат с прадядо си", пише той. 

Принц Филип почина на 9 април тази година, само два месеца преди да навърши 100 години. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари