IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без съжаление: Започва ли битка между херцозите на Съсекс и Кеймбридж?

23 юли 2021 10 50

Уилям и Кейт се обръщат към Хари, казвайки, че животът продължава и без него

Без съжаление: Започва ли битка между херцозите на Съсекс и Кеймбридж?

Принц Уилям и Кейт Мидълтън промениха тактиката си и сега с всичките си действия те демонстрират превъзходство над скандалните атаки на принц Хари и Меган Маркъл. Особено херцогът на Кеймбридж беше обиден от думите на брат си, че цял живот е бил „в капан“ от монархията. Кралският експерт Дънкан Ларкомб, написал „Принц Хари: Вътрешната история", е уверен, че Уилям се опитва да докаже обратното с новите си публични изяви.

Например, херцогът на Кеймбридж наскоро осъди расизма срещу чернокожите английски играчи след финалния мач срещу Италия в битката за титлата на Световната купа. Това беше наистина силно изказване, което трябва да се разглежда като пряк призив към принц Хари и Меган Маркъл. 

Принц Уилям и Кейт Мидълтън открито подчертават своята толерантност, сякаш посочват, че всички думи на херцога и херцогинята на Съсекс за расизма в кралското семейство са явна лъжа.

„Уилям и Кейт пазиха достолепно мълчание дълго време, но сега най-накрая заговориха с действията си“, казва Ларкомб. „Все едно изпращаха тайно съобщение до Хари и Меган, което казваше:„ Ще продължим бизнеса си, все още сме тук, не отстъпваме, а вървим напред “. Обръщат се към Хари и казват, че животът продължава - със или без него. "

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са съжалявали в миналото и сега са "решени да докажат, че не са в капан в системата", заключи Ларкомб.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари