IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям не възнамерява да направи крачката за помирение с принц Хари

1 юли 2021 08 40

Херцогът на Съсекс е готов да признае всичките си грешки, но е твърде късно

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро в Лондон ще се състои тържественото откриване на паметника на принцеса Даяна. На 1 юли принцовете Уилям и Хари ще се срещнат след дълга раздяла, за първи път след погребението на дядо им, принц Филип. Всеки ден ситуацията около тази среща се нажежава все повече и повече.

Онзи ден кралският биограф Хюго Викърс заяви, че херцогът на Съсекс е напълно готов да признае, че е направил много грешки в отношенията със семейството си в пристъп на емоции, с които съпругата му Меган Маркъл абсолютно не е съгласна.

Според експерта принц Уилям няма да може да прости на брат си след всичко, което е направил, и дори не възнамерява да направи първата крачка.
„Уилям няма да го търпи, той вярва, че Хари е подчинен на Меган Маркъл. Докато Хари я слуша и се съгласява за всичко, няма да има примирие“, каза Хюго Викърс пред Express.

Според експерта Хари се е озовал между два огъня: във всеки случай ще трябва да отговори на един от близките си. Ако дългоочакваното помирение на братята се случи в Лондон, тогава у дома той ще проведе сериозен разговор с херцогинята: „Тя просто ще му изяде главата, нали?“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари