IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разделили се по телефона: Какво е станало между принц Уилям и Кейт Мидълтън преди години?

26 август 2021 10 50

Тогава Кейт изглеждала потисната, но не пуснала и сълза

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън се ожениха през 2011 г. след осемгодишен роман. Двойката има трима наследници за трона: принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Но, знаем, че в идеалната им връзка имаше сериозни проблеми. През 2007 г. Уилям реши да се раздели с бъдещата си тогава съпруга. И сега става ясно, че го е направил по телефона.

Преди 14 години, на Великден 2007 г., принцът се е обадил на Кейт, докато тя е на работа, за да прекрати връзката помежду им.„Около средата на деня тя отиде на паркинга близо до офиса, за да говори по мобилния си телефон. Това беше забелязано от няколко души, защото изглеждаше доста странно. Тя умишлено излезе навън, за да отговори на обаждането, защото не искаше да бъде чута “, каза бивш колега на Кейт Мидълтън пред The Mirror.

„Кейт вървеше нагоре -надолу и изглеждаше потисната, спореше за нещо, но не пусна и сълза. Говореше се, че това е Уилям и те са в беда - сега е ясно за какво става въпрос. В офиса тя не каза нищо и изчезна през останалата част от деня. На въпроса къде е тя, те отговориха, че е болна, но тази бележка не е в болничния лист, добави бивш колега. „Тогава не го получихме, но сега, гледайки назад, съм сигурен, че това обаждане определено беше битка между жена и мъж.“

След това стана известно, че Уилям и Кейт се разделиха. Кралски експерти предположиха, че Уилям просто е искал да се наслади на свободния живот на млад офицер, преди да поеме някакви сериозни кралски задължения.

Разбира се, скоро отношенията на двойката се подобриха и те бяха  озаконени в Уестминстърското абатство пред 162 милиона публика. Принц Уилям и Кейт Мидълтън станаха най -емблематичната брачна двойка в британското кралство и затвърдиха позициите си в годината на смъртта на принц Филип.
Тази седмица двойката публикува на страницата си в Instagram думи на благодарност за публичната им подкрепа след "опечаляването" на херцога на Единбург.

„Техните кралски височества бяха изключително трогнати от многото сърдечни послания, които получиха през последните седмици. На всички ще им липсва любимият дядо и прадядо, но вашите желания ги подкрепиха много през този труден момент “, се казва в съобщението.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са най -популярните членове на кралското семейство, според повечето експерти. Семейната двойка стартира своя собствена публика в Instagram, която стана много популярна за 1,5 години. Уилям и Кейт редовно публикуват подробности от живота си, като правят всичко, за да направят монархията интересна за британската младеж.

Излизането онлайн стана особено актуално след въвеждането на ограничения, свързани с Covid-19, когато висшите членове на кралското семейство бяха принудени да изоставят редица публични събития поради коронавируса. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Дарина ( преди 2 години )
Към Петя Славова, автор на статията Правописът на думата е Узаконен
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар