IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Александра Жекова роди първата си рожба

1 октомври 2021 14 50

Бебето ще носи хубаво българско име

БГНЕС

„Животът е чудо и божествена благословия, която имаме привилегията да създаваме, чрез любовта си“. Това написа Александра Жекова в Instagram, с което обяви, че е станала майка за първи път. Сноубордистката е родила момиченце, което ще носи хубаво българско име.

„Днес с Христо станахме родители на прекрасно момиченце – Христина, 3 100 г, 51 см“., сподели още тя за бебето, което проплакало в столична болница на 30 септември.

Сани коментира, че няма търпение да покаже на дъщеря си красотите на своя свят, разбира се, в компанията на своята половинка. Междувременно тя качи първата си снимка с нея – със сълзи на очи, от родилното отделение.

Спортистката, която вече има нова мисия в живота, благодари на екипа от медици, помогнал ѝ да даде живот на момиченцето.

Жекова, която приключи състезателната си кариера в средата на 2019 г., обяви през юли, че очаква първото си дете.

„Бременността е необикновен момент, който всяка жена изживява по свой начин. Няма съмнение, че тя променя живота ни във всеки аспект. Събужда много въпроси и известна несигурност, но щастието, което ни подарява не може да бъде сравнено с нищо“, сподели в началото на септември тя, заснемайки специална фотосесия с големия си корем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари