IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиара и Ръсел Уилсън с готов план за тийнейджърските години на дъщеря си

6 октомври 2021 09 00

Сиена е едва на четири, но родителите ѝ вече знаят какво ще направят, когато тръгне по срещи

Снимка: Getty Images

Да бъдеш родител е най-големият подарък в света, който те радва до края на живота. Независимо колко трудни са първите дни или колко усилия трябва да положим за възпитанието на едно дете, всичко това си е струвало, когато видиш успехите и щастието в очите му.

Заедно с радостта обаче идват и множество отговорности и притеснения относно безопасността, здравето и благополучието на малчугана. Колкото и да не го искат, родителите трябва да приемат, че детето им все някога ще порасне и ще започне свой живот. Това означава, че ще ходи по срещи, ще излиза с приятели и постепенно ще се отдалечава от родния дом. Затова родителите още отрано започват да планират как да се държат в този труден период на порастване и как да подходят към евентуалните кандидати за сърцето на детето им.

В такава ситуация попадат Ръсел Уилсън и Сиара, които вече имат готов план за бъдещето на дъщеря им Сиена. Момиченцето е едва на четири години, но родителите ѝ много добре знаят какво ще направят, когато то започне да излиза по срещи. „Баща ми винаги казваше, че пушката му е добре заредена. И мисля, че Ръсел ще бъде по същия начин“, шеговито заяви изпълнителката относно бъдещите тийнейджърски трепети на Сиена.

Разбира се, Ръсел няма да е единственият защитник в семейството. „Шестото чувство е истинско. Като жени, имаме добро шесто чувство и ще го слушам много внимателно. Ако то ми каже, че нещо не е наред, ще подходя сериозно към ситуацията“, допълва Сиара.

Макар да е едва на четири години, Сиена вече показва своята любов към модата и дрехите, което може да е голям проблем за баща ѝ. Преди няколко седмици Сиара сподели, че съпругът ѝ не може да откаже на дъщеря им, което може да го ощети финансово след няколко години. „Със сигурност ще има моменти, в които ще трябва да изваждаме чековата му книжка, за да ѝ купим нещо“, шегува се изпълнителката. Допълва, че любовта към модата е наследена от нея и се радва, когато със Сиена споделят стилни моменти у дома.

Понякога 4-годишното момиченце дори поздравява майка си за избора ѝ на тоалет за вечерна среща. „Казва ми, че изглеждам много добре и ме пита къде отивам. Децата казват всичко без да се страхуват и това е чудесно“, споделя Сиара. Тя допълва, че макар къщата ѝ да е пълна с деца, с Ръсел Уилсън все пак намират време за себе си. Според изпълнителката, това е ключът към щастливия брак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари