IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петканови се завърнаха при сина си след ринопластиката

6 октомври 2021 14 50

Съпрузите Алекс и Даниел си направиха операции за корекция на носовете си в Турция

Istock

Съпрузите Александра и Даниел Петканови преди няколко дни изненадаха своите последователи в Instagram с новината, че са се подложили едновременно на пластични операции за корекция на носовете си или т. нар. „ринопластика“ като са го направили в клиника в Истанбул, Турция.

Днес пък симпатичното младо семейство сподели кадър със своя 2-годишен син Габриел, при когото очевидно вече са се завърнали.

„С Дани се подложихме на ринопластика заедно“, сподели Алекс в профилите си в социалните мрежи миналата седмица. Даниел Петканов също разказа за нехарактерната семейна инициатива като поясни, че причината да иска да промени носа си е била съвсем тривиална – просто не си го е харесвал, тъй като той бил „голям и с гърбица“.

„Това беше и причината за нашето отсъствие в последно време“, допълни Алекс мъжа си. И двамата понесоха доста критики от феновете си заради противоречивото решение да променят визиите си, които според последователите им са си били перфектни, а и предвид факта, че са „инфлуенсъри“.

Две други лица на българския шоубизнес, а именно Къци Вапцаров и Димитър Павлов, побързаха да се снимат също с лепенки на носовете си, очевидно за да „хванат“ модната вълна или просто за да се пошегуват с Алекс и Дани.

„Благодаря на Господ, че сме здрави и всичко мина добре! Скоро ще можем да прегърнем нашия малък Габриел, който ни чака вкъщи!“, сподели в петък Алекс, а днес се вижда, че родителите вече са в компанията на детето си, макар и малко променени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари