IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс Петканова се сравни с Риана

13 август 2021 14 40

Ето как двете ходят на високи токчета

БГНЕС/IStockphoto

По какво си приличат Александра Петканова и Риана? Може би си мислите, че двете са съвсем различни - едната е модел, при това български, докато другата е световноизвестна певица и „жъне“ успехи за милиони със своята колекция от бельо и козметика. Е, все пак има нещо, по което да ги сравним - обувките на висок ток, които предпочитат

„Оказа се, че само аз и Риана можем да ходим безпроблемно по решетки с токчета!“. Това написа инфлуенсърката, споделяйки кадри от поредното светско събитие, на което е присъствала. На тях я виждаме със съпруга й Даниел, но не това е най-важното. 

На един от кадрите Алекс показва, че е с черни сандали с каишки на висок ток, като без проблем позира върху метална решетка. 

Петакова е споделила и фотоси на Риана, на които тя, също като нея, стъпва с токчета върху подобна повърхност с дупки. И онова, по което двете си приличат, е че успяват без проблем да не пропаднат, изпадайки в комична ситуация или навехвайки крак. 

„Как си стъпила на решетката! Хихи Признавам те!“, „На миг от женска трагедия“, „Още вчера, гледайки снимката, зумнах да видя как, аджеба си стъпила на ТОВА с тези токове!?“, пишат последователки на модела. 

Петканова с маратонки на сватба

Приближавайки кадрите, за да покаже как е застанала с токовете на решетката, Алкес изтъкна, че педикюрът й не изглежда много добре. Макар да не я разкритикуваха за това, фенове се подразниха от това, че е отишла на сватба с маратонки и не е спазила официалния дрескод. 

„Споделям малко снимки от сватбата на първия ми братовчед, това беше първата сватба на Габриел и изглежда, че прояви интерес към народните танци“, пише звездата към галерията от Благоевград. 

За специалния повод Петканова е избрала ленен комплект от панталон и късо бюстие. Съчетала го е с сако и шапка с широка периферия в бежово. 

Все пак, макар и с маратонки, спортно-елегантната визия на Алекс е в унисон с тази на Лудия репортер, който също е с ленени дрехи - бял панталон и зелена риза. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари