IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цял бански или половинки: Какво избра Алекс Петканова?

24 юли 2020 10 40

Моделът следва тенденциите за лятото

Pixabay

Тя е млада, красива и веднага след раждането на сина ѝ успя да влезе много бързо във форма. Сега, когато целият бански е предпочитан избор за много звезди, тя предпочете половинките. 

За да покаже стегнатото си тяло и перфектния тен, Александра Петканова побърза да качи няколко снимки по бански. А ние, гледайки последните ѝ публикации, може да заключим, че моделите с триъгълни чашки и спортни горнища с едно рамо са ѝ любими. 

Инфлуенсърката определено е в крак с тенденциите за лятото и е избрала бански в две части в електриково-жълто. Горнището е с една презрамка и прилича на бюстие – леко и удобно, докато долнището е V-образно и доста изрязано. 

„Вие от кой тип сте: стоите цял ден под чадъра, когато сте на плаж или се пържите на слънце нонстоп?“, попита тв водещата. 

На други нейни снимки виждаме Алекс с черен бански в две части. Материята му е сякаш промазана и блести на слънчевите лъчи, които достигат до него. 

Горнището и долнището са с тънки връзки, за да не оставят големи следи и се свалят много лесно. 

А вие на какъв бански се спряхте за вашата почивка? Ако все още търсите модели, разгледайте и останалите ни предложения: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари