IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжки бански – какви шорти да изберете?

19 юли 2020 15 00

Ето кои са най-актуалните десени

IStockphoto

Остават броени дни до почивката. Жена ви вече си е купила поне няколко чифта плажни рокли и бански, има си шапка и чисто нови джапанки и чанта. Виждате я как мери всичко пред огледалото и се сещате, че вие нямате бански. Какво още чакате? 

Мъжките бански тип шорти винаги са по-предпочитан вариант в сравнение с тези тип слип. Независимо дали имате атлетично тяло или някое излишно килце на корема и паласки, те са доста по-удобни за плуване, игране на карти, волейбол и припичане на плажа с бира в ръка. 

Направени с мрежи или нещо като тънки слипове, шортите от леки материи са актуални и през този сезон. При това цените им са поносими и дори и да не харесвате какво ви е взела половинката, може да си купите нови от плажната ивица. 

Какви шорти да изберете из множеството мъжки бански?

Повечето модели са с ластик, но и връзки на кръста, както и с удобни джобчета от двете страни или на задните части, за да може да си слагате разни неща. Най-търсени са тези с дължина до коляното или малко над него. 

„Раираните къси шорти са една от най-големите тенденции за мъжки бански костюми през този сезон“, казва стилистът Холи Блейк, според който те отиват на най-различни тениски, джапанки или еспадрили.

мъжки бански,

IStock

Ако нямате перфектното тяло, е по-добре да си вземете шорти на вертикални ивици, защото те ще удължат тялото ви. Иначе за по-слабите са предназначени моделите с хоризонтални ивици. 

Когато избирате шорти в един цвят или принт, не забравяйте да се съобразите с цвета на вашата кожа. Избягвайте по-тъмните цветове, особено ако все още нямате никакъв тен, за да не изгорите. В такива случаи е за предпочитане да се ориентирате към модели в бордо или различни вариации на синьото. 

Когато вече сте със загар, може да си позволите по-ярки шорти, с които определено ще привлечете погледите на плажа. Нюанси на кобалтово-синьо, лилаво, зелено и яркожълто, ще ви откроят сред тълпата. 

Ето 4 вида десени за шорти, от които да изберете: 

1. Хавайски мотиви 

Те никога няма да излязат от мода. Всички ние ги свързваме с цветята, палмите и кокосовите орехи в топлите страни, където е най-добре да отидем на почивка. Но тъй като не всички може да си го позволим, ще пренесем част от Хавай в плажния ни аутфит. 

Шортите с хавайски мотиви могат да бъдат както по-шарени, така и по-изчистени. При първия вариант основата е по-тъмен цвят, а елементите като листенца и цветя са в пъстри нюанси. При другия вид основата е тъмна, като мотивите са в бяло или друг светъл цвят. 

2. Искрящи 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от hhbasic (@hayhaybasic) на

Както при женските модели, така и при мъжките бански, искрящите цветове са една от тенденциите за лято 2020. 

Жълто, зелено и оранжево са най-търсените десени. Те отиват повече на хора с лек загар, отколкото на такива със светла кожа. 

3. Лога и надписи 

За почитателите на конкретни марки има най-различни шорти. Някои са изчистени, само с малко лого, други са с принт с него. 

Има и шорти, при които умело са съчетани лога и надписи. 

4. Летни мотиви 

Освен познатите на всички хавайски елементи, много актуални това лято ще са и шортите с малки рисунки. 

Парченца диня, банани, коктейли, джапанки, са летните мотиви, които виждаме в новите модели мъжки бански. Повечето са щампирани на по-тъмен фон и са многоцветни. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари