IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цял бански и доза сексапил от Тита

22 юли 2020 11 00

Певицата купонясва на морето за рождения ден

Pixabay

На заслужена почивка се отдаде певицата Тита. Преди няколко дни тя стана на 21 и реши да вдигне щуро парти на родното Черноморие. 

Певицата избра Слънчев бряг, за да купонясва с приятели, но не привлече толкова вниманието на почиващите с рождения си ден, колкото със своето присъствие на плажа. 

И тъй като продължаваме да ви предлагаме какви модели бански носят звездите, няма да пропуснем избора на младата изпълнителка. 

След Николета Лозанова, Тита е поредната родна персона, която заложи на целия бански. Удобен, но и доста изрязан. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar) на

Красавицата сподели един кадър с модела, който носи. На него тя е почти като младата спасителка Памела Андерсън, само че банският ѝ е червен, като по него има златни декорации. 

Феновете не спряха да правят комплименти за сексапила на Тита, коментирайки под снимката ѝ. Намериха се и такива, които помислиха, че е използвала фотошоп, за да се разкраси. 

Отскоро Тита има ново поприще – изявява се като влогърка, след като си направи свой собствен канал. Там сигурно скоро ще очакваме разказа за морските ѝ подвизи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари