IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Петканов показа порасналия син на Милен Цветков

9 август 2021 15 00

Детето на покойния журналист стана на 9 г.

БГНЕС/IStockphoto

Истинското приятелство не признава граници! Това доказа Даниел Патканов, който след смъртта на своя приятел и колега Милен Цветков, продължава да поддържа връзка с неговия син. Подал му ръка в началото на неговата кариера, днес Лудия репортер помни много добре това и протяга своята към момченцето, което остана без баща.

„Днес един приятел стана на 9 години“, написа той, показвайки колко много е пораснал малчуганът, който наскоро имаше рожден ден. 

Петканов е качил няколко общи кадъра с детето, което прилича много на своя татко.

„Знам, че ще бъде много успешен в живота, защото е умен, добър и възпитан“, добави тв водещият. 

Даниел умили последователите си със снимките, на които виждаме колко се е променил Боян, който тази година не можа да празнува заедно с известния си баща. За сметка на това неговият по-голям „батко“ е бил до него в белите на морето, става ясно от по-стари публикации на Петканов. 

В края на юли тази година Милен Цветков трябваше да навърши 55 години. По този повод много негови колеги и близки приятели си спомниха за него в социалните мрежи, споделяйки спомени от общуването си с него. 

„Тате винаги подхождаше с чувство за хумор на сърцераздирателни излияния! Затова в днешния ден ние ще кажем простичкото и достатъчно ОБИЧАМЕ ТЕ!“, написа Боян Цветков в своята страниица в Instagram. Най-вероятно зад думите му стои и неговата майка. 

На 19 април 2021-а се навърши една година от смъртта на журналиста. Той издъхна след като бе пометен от джип, докато чакаше с автомобила си светофар на бул. "Черни връх" в София. Делото по случая продължава, като обвиняемият Кристиан Николов остава в ареста. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Милен ( преди 2 години )
Още едно дете, което ще расне само заради наркомани. А за правосъдието нямам думи!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Лудияшапкар ( преди 2 години )
Да му е живо и здраво детето, да отмъсти за баща си някой ден!Ч!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар